Adolescenti

# jocuri internet # provocare copii #jocuri copii #cresterea copiilor

Pericol! Jocul care ii provoaca pe copii sa fuga de acasa

Dupa nebunia creata de Balena Albastra, un nou joc pune pe jar parintii. Provocarea de 48 de ore ii face pe copii sa plece de acasa, evident, facand sa para ca au fost rapiti. 

Noua provocare, perceputa de copii si de adolescenti ca un joc, este ca acestia să fugă de acasă timp de două zile. Care este premiul? In ce consta de fapt jocul? Se bazeaza pe faptul ca printii, apropiatii vor intra in panica si se vor folosi de mediul virtual pentru a incerca sa-i gaseasca cat mai repede. 

Pentru fiecare menţiune la adresa lor apărută în social media, copiii sunt păcăliţi că vor primi puncte, astfel că sunt binevenite toate mesajele postate de familie şi prieteni în care aceştia fac apel la internauţi, anunţând dispariţia şi implorând ajutorul. 

Nu este prima data cand un astfel de joc face victime in randul adolescentilor. În urmă cu câţiva ani în vestul Europei a circulat un „joc” similar, „Jocul celor 72”, în care copiii încercau să dispară de acasă timp de 72 de ore, spre disperarea parintilor, care cadeau de fapt victima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Servicii pentru acasa

Cauta
in