Adolescenti

# cursuri liceeni #cursurii copii #cursuri limbi straine #limbi straine

A_BEST Kids & Teens: Cursuri dinamice de limbi straine pentru liceeni, in centrul orasului

Centrul de Limbi Straine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids & Teens, organizeaza, incepand din luna septembrie 2019, la sediul sau din zona Piata Romana – Dorobanti, noi cursuri de limbi straine pentru adolescenti, in doua variante de studiu, si anume: in grupe cu 5-8 participanti, respectiv la cerere, in sistem individual/ pereche/ mini-grupa, conform unui orar personalizat. Cursurile A_BEST Teens se caracterizeaza prin dinamism, creativitate si imaginatie.

Pregatirea care face diferenta! Studiul limbilor straine, esential pentru viitorul unui adolescent

„Studiul limbilor straine imbunatateste considerabil performanta academica a adolescentilor si le ofera acestora mai multe sanse de reusita, in contextul in care procesul de admitere la facultate este din ce in ce mai competitiv. Adolescentii care studiaza activ una sau mai multe limbi straine isi largesc orizonturile si capata mai multa incredere in ei insisi”, a declarat Aura Icodin, General Manager, Centrul de Limbi Straine A_BEST.

Cursuri interactive si eficiente de limbi straine pentru liceeni

Cursurile de limbi straine A_BEST Teens sunt disponibile pentru liceeni, in doua variante de studiu, pe mai multe niveluri de limba:

  • Cursuri de grupa (5-8 participanti) de limba engleza si limba germana, cu incepere din 16 septembrie 2019;
  • Cursuri la cerere, cu orar personalizat, pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, franceza, spaniola, portugheza si rusa.

Totodata, A_BEST ofera si cursuri de pregatire pentru diferite examene internationale (testari Cambridge, IELTS, TOEFL etc).

Calendarul cursurilor de grupa, de limba engleza si limba germana pentru adolescenti este disponibil aici.

De ce sa alegeti cursurile de limbi straine A_BEST Teens

Cursurile de limbi straine organizate de echipa A_BEST Teens se bazeaza pe o metoda de invatare dinamica, conectata la „realitatea” adolescentilor. Orele sunt predate de profesori cu vocatie, care adapteaza constant activitatile de invatare in functie de obiectivele cursantilor, procesul didactic fiind unul creativ si eficient. Datorita aplicarii metodei de predare interactive, liceenii isi dezvolta rapid fluenta in limba tinta.

inscrierile se pot face la office@abest.ro / 0762 274 914.

Despre A_BEST Kids & Teens

Proiectul A_BEST Kids & Teens (www.abest-kids.com) este dezvoltat de Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de peste 10 ani pe piata de training corporate si un portofoliu remarcabil de clienti din Top 300, si ofera cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti, cursuri de pregatire pentru examene internationale, pre-testari Cambridge, meditatii pentru examene nationale etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in