Alaptarea

#expresor lapte #lipsa lactatie #lapte praf #bebelusi #copii #lapte

Lipsa lactatiei materne, o problema din ce in ce mai frecventa

Lipsa lactatiei materne este o problema din ce in ce mai frecvent intalnita in acest an si probabil de care vom mai auzi si in viitor.

 

Indiferent de modalitatea de hranire a noului nascut, acesta trebuie sa primeasca doza zilnica de vitamine si nutrienti pentru o crestere si o dezvoltare cat mai normala. Pe langa importanta tipului de lapte praf pe care il alegeti, fiecare mamica trebuie sa-si hraneasca bebelusul de 3-4 ori pe zi, ceea ce inseamna ca un expresor de lapte praf este foarte util in aceasta situatie, care prepara un biberon de lapte pentru bebelusi într-un minut.

Expresor de lapte este prima solutie nutritionala completa din lume pentru hrana bebelusilor, un aparat care sare in ajutor si care ar trebui sa fie un obiect indispensabil mamicilor.

Pe langa hranirea zilnica a bebelusului, (3-4 ori/zi) perioada acestui "obicei" este si destul de lunga (peste 2 ani), asa ca un expresor lapte bebe este mai mult decat necesar.

In mai putin de un minut, aparatul realizeaza un biberon de lapte dintr-o, ale carei ingrediente sunt special adaptate nevoilor nutritionale ale bebelusului.

Astfel, utilizatorul poate selecta temeratura dorita, masina calculänd singura cantitatea de apa si lapte praf necesara pentru realizarea laptelui pentru bebelus.

Pentru ca formula este masurata de espresor, nu exista pericolul de a gresi dozajul prin adaugarea unei cantitati incomplete de pudra. Expresorul Formula Pro este un produs igienic. Laptele praf este pastrat intr-un compartiment etans, care e deschis doar pentru reumplere (aproximativ o data pe saptamana). Nu e nevoie pentru lingurite de masurat, nu se imprastie pudra pe suprafete murdare.

Expresorul Formula Pro este un produs universal. Acesta poate fi folosit cu toate tipurile si marcile de lapte praf. Setezi aparatul pe formula dorita si gata. Pot fi folosite biberoane de toate dimensiunile. Se alege orice dimensiune dorita: 60, 120, 180, 240 sau 300 ml.

Prepara biberonul, in mod automat, in doar cateva secunde, prin apasarea unui singur buton. Masoara, in locul tau, apa si pudra de lapte praf, apoi le amesteca la temperatura si consistenta perfecta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele