Bebelusi

#diversificare bebelusi # kit de hranire Tidy Tot #kit hranire # Tidy Tot #diversificare

Cum sa treci peste perioada diversificarii fara griji

Daca ai un copil mic, stii ca fiecare masa este o provocare. O provocare nu doar pentru el, ci si pentru tine, care trebuie sa cureti urmele “dezastrului”. Pentru ca tu sa te bucuri de aceasta etapa si de progresele pe care le face bebelusul tau, EduClass.ro a inclus in oferta sa kitul de hranire Tidy Tot, care te poate salva. Este recomandat de expertii in diversificarea alimentatiei si de 98% din cei care l-au incercat deja.

 Kitul Tidy Tot este compus dintr-o tava care se aplica peste scaunul de masa, o baveta impermeabila, cu maneci lungi, un adaptor pentru scaunele mici si un sac de transport, pentru ca mesele in deplasare sa se desfasoare la fel de sigur. Kitul functioneaza simplu: protejeaza copilul, scaunul, podeaua, covoarele si ce se mai afla in imediata apropiere de inevitabil: mancarea imprastiata de un bebelus care abia invata sa manance. Tocmai acest lucru il recomanda si pentru parintii care doresc sa aplice autodiversificarea, dar si pentru copii mai mari care mananca singuri.

Tava Tidy Tot se pliaza pana la dimensiunile unei farfurii, prin urmare este extrem de versatila. De asemenea, este confectionata dintr-un material sigur pentru bebelus, asa ca ii poti oferi alimentele direct pe tava. Se curata usor si se depoziteaza la fel de simplu. Baveta este prevazuta cu velcro care ajuta la o mai buna fixare, prin urmare sansele ca mancarea sa ajunga in alta parte decat pe tava sunt minime.

Kitul de hranire a fost conceput pentru a se potrivi cu cele mai multe scaune de masa si a celor de timp booster, printre care IKEA Antelop, Joie Mimzy, Stokke Tripp Trapp si altele, chiar daca acestea sunt prevazute deja cu o masa de servire.

Un alt avantaj important la kitul oferit de EduClass il reprezinta faptul ca tava Tidy Tot poate fi folosita si pentru alte acttivitati creative, cum ar fi pictatul, jocul cu plastilina si altele.

Kitul costa 149,90 lei, iar mai multe detalii despre acesta gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare