Bebelusi

# carucior copil #carucior # preturi avantajoase

De unde poti cumpara carucioare pentru copii 3 in 1 la preturi avantajoase?

Alegerea caruciorului pentru micutul nostru este o adevarata provocare. Cifrele sondajelor efectuate in randul parintilor arata ca, majoritatea, opteaza pentru alegerea unui model din aceasta gama de carucioare copii 3 in 1 deoarece acesta reprezinta varianta complexa a carucioarelor pentru copii, continand toate elementele necesare deplasarii in primii ani de viata.

Caruciorul 3 in 1 este compus din carucior sport, landou si scoica pentru masina

Landoul este vital in primele luni de viata, cand bebelusul nu se poate sustine fizic. De asemenea, landoul se poate introduce intre centurile de siguranta ale masinii, oferind parintilor posibilitatea de a se deplasa in siguranta si confort cu micutul, in timpul calatoriilor cu masina.

Scoica se poate folosi in primele 12 luni de viata, putand fi atasata atat caruciorului, cat si folosita ca scaun de masina, atunci cand bebelusul isi sustine singur gatul.

Care sunt avantajele acestui tip de carucior?

Principalele avantaje ale caruciorului pentru copii care contine si ladou si scoica, este faptul ca pana la varsta de 3 ani, nu vor mai fi necesare alte investitii pentru a va putea deplasa cu micutul.

Acesta va avea si carucior in primele luni de viata si landou in masina sau pentru plimbarile de pana in 6 luni, si scaunel in care sa stea confortabil pe bancheta din spate a masinii, in completa siguranta.

Carucioarele pentru copii - un moft sau o necesitate?

Carucioarele de bebelusi reprezinta, in zilele noastre, o masura aproape indispensabila vietii in conditii optime, atat pentru cel mic, cat si pentru parinti. Caruciorul asigura deplasarea in aer liber, favorizand confortul resimtit de bebelus, si usurand munca parintilor.

Care este bugetul pentru un carucior de copii?

Cumpararea unui carucior poate reprezenta un efort financiar, dar, daca este o investitie facuta intr-un magazin de calitate si cu experienta in domeniu, va puteti folosi pana la 3 ani de carucior, iar apoi il puteti da in stare buna spre vanzare, ca sa va recuperati banii.

Carucioaredecopii.ro ofera promotii consistente la carucioare, cu preturi care sa ii avantajeze pe parinti, mai ales ca economia financiara este un factor decizional important din procesul de crestere a copilului.

Carucioarele 3 in 1 pot fi gasite sub o gama variata de culori si materiale care vor transforma primii ani din viata ai micutului, intr-o experienta confortabila si placuta.

Daca nu veti fi multumit de comanda, puteti returna produsul

In cazul in care va razganditi asupra modelului sau, pur si simplu, doriti sa primiti banii inapoi, magazinul online va permite returnarea produsului in termen de 14 zile de la primire, ca sa aveti garantia calitatii produselor comandate.

De asemenea, plasarea unei comenzi se realizeaza foarte simplu, fie telefonic, la numerele afisate mai jos, unde veti discuta cu un operator specializat, fie accesand adresa de web //carucioaredecopii.ro/

In general, comenzile sosesc in termen de 24-72 de ore de la plasarea comenzii, dupa care va puteti scoate prichindelul la plimbare cu noul carucior 3 in 1.

Date de contact

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Adresa depozit: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare