Bebelusi

#Himalaya BabyCare #BabyCare #ingrijire copii #himalaya

Himalaya BabyCare a fost desemnat Brandul nr. 1 pe segmentul ingrijire pentru copii!

BabyCare, gama de cosmetice pentru copii de la Himalaya, a primit titlul de „Brandul nr. 1 in India” in cadrul unui eveniment organizat in Mumbai de Media Research Group. Aceasta titlulatura a fost acordata in urma realizarii unui sondaj de opinie de amploare, in cadrul caruia consumatori din India au fost invitati sa voteze brandul in care au cea mai multa incredere, pe acest segment.

 

Prezent la eveniment, Prabal Guha, director general adjunct al departamentului Himalaya BabyCare, a vorbit despre bucuria si mandria de a fi castigatorul acestui premiu:

"Este o onoare sa primim acest premiu. increderea consumatorilor reflecta conexiunea pe care acestia o au cu produsele pe care le folosesc. increderea este cel mai important aspect al succesului oricarui brand si ne simtim realmente umili in fata acestei demonstratii de incredere din partea consumatorilor brandului nostru."

Gama BabyCare de la Himalaya

Produsele din gama Baby Care – pentru baita, masaj, ingrijirea pielii si calmarea iritatiilor de scutec - contin ingrediente active 100% naturale, din plante, sunt hipoalergenice si conforme cu standardele industriei farmaceutice.

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta utilizata este atent selectionata, studiata si testata individual pentru eficacitate. Himalaya detine cel mai mare Centru de Cercetare si Dezvoltare din lume pentru plante si produse de ingrijire a sanatatii, unde peste 100 de oameni de stiinta combina retetele din medicina Ayurvedica cu inovatiile tehnologiei moderne.

Produsele din gama BabyCare de la Himalaya sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International, www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului