Bebelusi

#rochii botez #botez #bebelusi

Rochita fetitei pentru evenimentul dedicat ei – botezul

Atunci cand se apropie evenimentul mult asteptat de parinti – botezul fetitei, acesta trebuie intampinat asa cum se cuvine. Cu toate ca in general mamicile sunt preocupate sa gaseasca o rochita pentru fetita care sa ii exprime cu excelenta puritatea, nasii sunt cei care au misiunea de a cumpara o rochita potrivita pentru bebelus.

 

Suficient incat sa ramana o amintire pentru ani, rochita trebuie sa se diferentieze printr-un design deosebit, altceva decat optiunile cu care cei mai multi sunt obisnuiti. In acest sens ofera sprijin mamicilor si nasilor aflati in cautarea unor rochite botez elegante magazinul online couturebebe.ro. In cadrul acestuia gasesc cei interesati optiuni din cele mai variate.

Un astfel de reper este esential pentru ca transforma sedinta de cumparaturi intr-o experienta placuta, asa cum ar trebui sa fie de altfel. Combinatiile de modele si culori propuse pe site sunt variate, astfel incat fiecare preferinta sa fie intampinata asa cum se cuvine.

Couture Bebe se remarca de asemenea pe piata prin faptul ca este un producator de incredere, care ofera articole de vestimentatie manual prelucrate, fie in serii mici, fie unicate. Cei care se orienteaza dupa trucouri, respectiv dupa cutii de trusouri sau lumanari etc. se bucura si de posibilitatea de personalizare.

Alegerea unei rochite pentru botez si criteriile ce dicteaza una inspirata

In alegerea unei rochite botez, cumparatorul trebuie sa aiba in vedere in primul rand marimea acesteia. Desigur ca micuta creste repede in primele luni si sunt sanse ca la scurt timp dupa sa nu ii mai vina. Momentul este unul unic insa, deci se cuvine ca si rochita sa fie pe masura.

Materialele din care rochita este confectionata de asemenea conteaza intrucat calitatea acestora dicteaza nivelul de confort de care are parte bebelusul. In acest sens reprezinta o optiune de top cele confectionate din bumbac. Nou nascutul are pielea deosebit de sensibila, ceea ce inseamna ca ar putea dezvolta alergii sau iritatii la contactul cu un material sintetic sau care nu permite pielii sa respire corespunzator.

Calitatea este si va fi intotdeauna un aspect de indeplinit vis a vis de imbracamintea pentru copilul nou nascut. Spre exemplu, in cadrul magazinului online couturebebe.ro sunt disponibile modele variate de rochite botez confectionate din bumbac, dar si in combinatie cu diverse textile prietenoase cu pielea. Impreuna alcatuiesc piese vestimentare elegante, sub designuri deosebite. Completeaza cu succes modele inedite diversele detalii decorative specifice acestora.

Iata inca un punct fata de care cumparatorul trebuie sa manifeste interes – aspectul, respectiv estetica rochitei. Aceasta este in principal dictata de calitatea materialelor, insa si alte detalii precum cusaturile aduc o contributie insemnata din acest punct de vedere. Fac diferentele de stil elemente precum dantelele fine, funditele, volanasele, margelele, tulle-ul, imprimeurile florale, panglicutele, perlele, pandativele etc.

Se remarca optiunile propuse de couturebebe.ro prin faptul ca propun o paleta coloristica variata. Intentia, in cazul acestei linii de rochite, este de a sublinia puritatea, inocenta si frumusetea bebelusului de parte feminina.

Pentru persoanele mai pretentioase, respectiv care dispun de un buget mai generos in acest sens, sunt optiuni de top rochitele care sunt accesorizate cu cristale Swarovski. Desigur ca nu vor putea egala nepretuirea copilei, insa cu siguranta vor face o diferenta in vestimentatia acesteia.

Iata care sunt aspectele de avut in vedere in alegerea unei rochite botez, respectiv care este modul in care parintii si nasii se pot asigura de faptul ca vor organiza un botez de exceptie, de care toti isi vor aduce aminte cu drag, dar mai ales de personajul principal – bebelusul. Pe couturebebe.ro pot vizualiza cei interesati colectia de rochite, comandand modelul preferat simplu si fara efort.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului