Bebelusi

# copii nascuti in februarie #bebelusi #copii

10 lucruri uimitoare despre copiii nascuti in luna februarie

A doua luna a anului vine cu cateva sarbatori mari, printre care Ziua Indragostilor si zilele de nastere pentru o multime de oameni minunati nascuti in aceasta luna rece, dar festiva. Iata catvea lucruri uimitoare despre copiii nascuti in luna februarie.

Copiii nascuti in februarie sunt mai inalti si mai inteligenti

Conform unui studiu realizat pe 21.000 de copii de peste sapte ani, bebelusii nascuti in aceasta luna de iarna au fost mai lungi si mai grei la nastere, iar la sapte ani erau mai inalti si aveau o circumferinta mai mare a capului. De asemenea, ei au avut scoruri mai mari la testele de inteligenta.

Copiii nascuti iarna sunt mai calmi

Studiile arata ca persoanele nascute in lunile cele mai reci sunt mai putin irascibile si predispuse catre schimbari de dispozitie, in comparatie cu cele nascute vara. Ele dau dovada de stapanire de sine, fiind calme si rezervate.

Copiii nascuti iarna sunt mai sociabili

Cercetatorii au studiat copiii cu varsta peste 4 si 5 ani urmarindu-le comportamentul in relatia cu cei din jur, temperamentul, capacitatea de socializare si de a-si face prieteni, capacitatea de impartasire, etc. Astfel s-a descoperit ca ei se comporta foarte bine, fiind mai usor adaptabili si mult mai sociabili.

Au sanse mai mari sa se nasca prematur

 

S-a descoperit ca mai bine de 10% din nasterile premature sunt in lunile ianuarie si februarie.

Copiii nascuti in februarie sunt artisti sau… politisti de trafic

Cu toate ca cele doua profesii sunt cat se poate de diferite, se pare ca sunt foarte frecvente printre persoanele nascute in februarie.

Au sanse mari sa ajunga celebri

Lunile ianuarie si februarie sunt lunile potrivite pentru a te naste daca vrei sa fii celebru. Aceste doua luni sunt corelate cu creativitatea si rezolvarea imaginativa a problemelor.

Multe persoane celebre sunt nascute in februarie

Daca esti un copil nascut in februarie, cu siguranta ai o companie buna. Printre persoanele celebre nascute in februarie se numara George Washington, Abraham Lincoln, Ronald Reagan, Michael Jordan, Steve Jobs, Rosa Parks, Jennifer Aniston si Elizabeth Taylor .

Copiii nascuti in februarie sunt in zodia Varsator sau Pesti

Oamenii nascuti intre 1 si 18 februarie sunt sub semnul Varsatorului, iar cei nascuti dupa 19 februarie sunt in zodia Pesti. Varsatorii sunt originali si progresivi, cu instincte umanitare puternice, in timp ce Pestii sunt plini de compasiune si au firi de artisti.

Piatra celor nascuti in februarie este ametistul

Grecii antici credeau ca ametistul este piatra care te ajuta sa iti pastrezi mintea limpede si iti dezvolta inteligenta. Secole mai tarziu, Leonardo da Vinci a afirmat ca ametistul ajuta la dezvoltarea inteligentei si indeparteaza gandurile negative. De asemnea, ametistul este asociat cu pacea, stabilitatea, curajul si stapanirea de sine.

Au mai putine sanse sa sufere de probleme neurologice

Cei nascuti in februarie, martie si aprilie au mai putine sanse sa sufere de probleme neurologice decat persoanele nascute in restul anului. Cu toate acestea, cei nascuti in februarie ar trebui sa fie atenti la aportul de sodiu, pentru ca au un risc mai mare catre bolile cardiovasculare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului