Bebelusi

#aspirator nazal bebelus #alegere aspirator nazal #aspirator nazal

Cum sa alegi un aspirator nazal pentru bebelusul tau

Pentru un adult, o raceala nu este o problema. Pentru un nou-nascut situatia este diferita. Din acest motiv, un aspirator nazal este ceea ce iti trebuie atunci cand micutul este racit si acest lucru il impiedica sa respire. Evident, aspiratoarele nazale nu sunt toate la fel. Pot fi electrice sau manuale si curatarea se va face diferit. In magazinul online Bebebliss veti gasi toate modelele.

Ce este un aspirator nazal?

Este un produs conceput special pentru sanatatea copiilor, in caz de raceala. De fapt, curatarea si eliberarea nasului celor mici poate fi dificila. Un nou-nascut nu-si poate sufla nasul si, mai ales in timpul alaptarii, respiratia dificila ar putea deveni periculoasa, deoarece respiratia orala nu poate fi inlocuita cu respiratia nazala. Prin urmare, pentru a rezolva aceasta problema foarte frecventa la copiii foarte mici, a fost creat aspiratorul nazal. Aspiratorul poate fi utilizat in orice context si in orice situatie, usor si fara probleme. In ciuda diferitelor functii, este intotdeauna compus dintr-un bulb anatomic, un rezervor si un tub flexibil si un dispozitiv. Diferenta consta apoi in modul in care sunt aspirate mucusul si secretiile. Aspiratorul va fi folosit de mame pana cand copiii vor putea sa-si sufle nasul pe cont propriu pe masura ce cresc. 

Aspiratorul nazal electric este din ce in ce mai utilizat si are o putere reglabila in functie de varsta copilului. De asemenea, acesta este poate cel mai bine vandut aspirator din zilele noastre, deoarece este special conceput pentru a facilita foarte mult eliminarea secretiilor. Aspiratorul nazal electric este foarte rapid si il ajuta pe micutul tau sa elimine usor excesul de mucus. Este simplu de utilizat si este potrivit si pentru cei care au copii care se misca mult si care trebuie sa fie linistiti.

Un model de aspirator nazal electric apreciat  este modelul Haxe. Acesta aspira cu usurinta secretiile nazal si are marele avantaj de a functiona cu baterii, ceea ce reduce timpul de aspirare si implicit disconfortul provocat copiilor. Varfurile mici, flexibile, din silicon, fac folosirea aparatului usoara si confortabila, chiar si pentru nou-nascuti. Este simplu de utilizat de parinti si este foarte silentios pentru a nu agita inutil bebelusul. Aspiratorul electric de la Haxe include 3 varfuri separate, cu scopul de a se potrivi cu diverse etape de crestere a copilului. Ce mici vor fi incantati de acest aspirator care, pe langa faptul ca  ii scapa de disconfortul secretiilor nazale, in timpul utilizarii reda 12 melodii. Nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa apesi pe butonul "on". Atunci cand nu mai este in uz, pentru a economisi energia bateriilor, aparatul se opreste automat.

Haxe are si un recipient de colectare a mucozitatilor transparent. Astfel ai  posibilitatea sa observi in timp real eficienta aspirarii sau culoare secretilor nazale, lucru foarte important pentru a determina daca cel mic are o raceala usoara sau ceva mai complicat.

Acest aspirator a fost creat special pentru parintii care nu au timp deoarece recipientul de colectare este usor de asamblat/dezasamblat si curatat. In plus, avand un design compact si ergonomic, aparatul face usor de luat in trusa cu cele necesare a bebelusului oriunde vei merge. Trebuie subliniat ca pentru ca aspiratorul nazal electric sa functioneze corespunzator, este recomandat ca inainte de aspirare, copilasului sa ii fie picurate in fiecare nara 2-3 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare. Apoi trebuie sa astepti 2-3 minute pentru ca picaturile sa isi faca efectul.

Este important sa alegi un model sigur, precum cel de la Haxe, care sa fie echipat cu instructiuni scrise clar in limba romana sau in limba preferata, ceea ce dovedeste ca a obtinut certificarile corecte si ca a trecut de controalele stricte impuse de Uniunea Europeana. A cheltui mai putin pentru a cumpara un aspirator nazal nesigur pentru bebelusi nu este o idee buna, pentru ca ar putea fi riscant pentru sanatatea copilului si, de asemenea, pentru ca ar putea fi aparate periculoase care nu rezista mult timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in