Bebelusi

#sfaturi ingrijire bebelus #ingrijire bebelus #bebelus

Cum sa faci ingrijirea bebelusului mai usoara

De cele mai multe ori ingrijriea unui nou-nascut este o sarcina dificila pentru orice parinte. Tinerii parinti se vad nevoiti sa rezolve probleme la care nici nu se gandeau vreodata.

 

Acesta este si cazul Cameliei Andrei, o mamica pe care grija pentru copilul ei a inspirat-o sa creeze manseta de ingrijire bebelus Teodor Baby.

De ce este importanta manseta pentru un bebelus?

Acest produs reprezinta o alternativa eleganta, eficienta si sigura la prosopul sau scutecul pe care mamicile obisnuiesc sa aseze bebelusul atunci cand il alapteaza sau il tin in brate sa il adoarma.

In momentul alaptarii sau hranirii cu biberonul, bebelusii transpira foarte mult, ca urmare a efortului depus, transpiratie ce poate cauza iritatii, raceala sau chiar o afectiune des intalnita la cei mici, denumita dermatita atopica infantila.

Experienta in confectii a Cameliei Andrei a ajutat-o sa creeze un produs premium de ingrijire a bebelusilor, din cel mai fin bumbac si pe dimensiuni variate, care sa permita purtarea lui de catre toti membrii familiei in momentul tinerii in brate a celor mici.

Care sunt avantajele mansetei

Manseta sta fixa pe mana, se pune usor si repede, fiind confectionata dintr-un material natural, care absoarbe foarte bine transpiratia. In plus, produsul reprezinta o bariera intre pielea parintelui si pielea bebelusului, ale caror PH-uri sunt foarte diferite.

Manseta este de un real ajutor in momentul alaptarii, al hranirii cu biberonul sau al somnului celui mic. Mai ales cand este foarte cald, acest produs asigura conditii optime de igiena si confort, atat pentru mama, cat si pentru bebelus.

Manseta previne iritarea bebelusului si ii ofera confortul necesar in perioadele cand este tinut in brate de catre membrii familiei.

De ce este utila manseta?

Asadar, manseta il protejeaza pe bebelus de numeroase boli infantile, cauzate de: contactul cu PH-ul diferit al adultilor, atingerea de hainele lor prea parfumate sau spalate cu un detergent dur sau de transpiratia in exces.

Manseta de ingrijire bebelus Teodor Baby este un produs 100% romanesc si necesar oricaror parinti cu sugari, care isi doresc sa ii asigure celui mic cea mai placuta si mai relaxanta experienta de alaptare sau de odihna in bratele familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului