Bebelusi

#alegere carucior copil #Miababy #carucioare copii

Miababy® te ajuta sa alegi caruciorul ideal pentru micutul tau

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de bucurie pentru parinti si o adevarata binecuvantare. Acest eveniment, insa, este insotit si de o sumedenie de griji si de noi responsabilitati pentru mamicile care isi doresc sa ii asigure lui bebe toate cele necesare.

 

Printre primele produse pe care parintii le achizitioneaza atunci cand se pregatesc pentru venirea pe lume a micutului se numara caruciorul. Specialistii ne indeamna sa iesim la aer cu cel mic pe cat de des posibil, astfel ca multe dintre mamici aleg sa achizitioneze caruciorul pentru copii inca din al doilea trimestru de sarcina, aceasta fiind o piesa importanta pentru cresterea armonioasa a lui bebe si pentru transportarea lui in cele mai sigure si mai confortabile conditii.

insa, avand in vedere ofertele variate existente pe piata de profil, devine destul de dificil sa alegi caruciorul potrivit. Dar, daca vei tine cont de cateva aspecte, cu siguranta vei face alegerea ideala pentru bebe.

Iata cateva sfaturi pe care le poti lua in considerare in cadrul procesului de selectie:

Analizeaza oferta de piata!

In conditiile in care exista o sumedenie de carucioare pentru copii pe piata, devine destul de dificil sa faci alegerea potrivita. Ar trebui sa iei in calcul o serie de factori precum: calitatea, designul functional, utilitatile si facilitatile produsului.

tine cont de bugetul disponibil, dar si de calitate!

Parintii sunt coplesiti adesea de multitudinea de lucruri pe care ar trebui sa le achizitioneze, de aceea isi doresc sa se incadreze intr-un anumit buget. De cele mai multe ori, pretul nu reflecta neaparat calitatea produselor achizitionate, asadar poti gasi articole la un pret accesibil care sa fie eficiente. Daca iti doresti un carucior pentru bebe cu mai multe facilitati, atunci bineinteles ca va trebui sa investesti ceva mai mult. Fiind vorba despre confortul si siguranta celui mic, nu ar fi cazul sa te orientezi catre produsele cele mai ieftine de pe piata, ci ar fi indicat sa alegi in functie de calitatea lor. Este important ca produsul pe care il alegi sa reziste la toate obstacolele pe care le intampinam pe drum – cum sunt, de pilda, trotuarele pline de gropi.

Acorda o atentie sporita caracteristicilor si specificatiilor tehnice!

Daca locuiesti la bloc, atunci va trebui sa ai grija ce dimensiune alegi, ar fi de preferat sa optezi pentru un carucior care sa incapa in lift. Ar fi indicat sa alegi un produs care sa ii asigure celui mic un grad sporit de confort, dar si usurinta la manevrare pentru a putea transporta bebelusul.

Opteaza pentru un design functional!

in general, femeile sunt mai preocupate de aspectul estetic, dar nu doar acesta conteaza atunci cand vine vorba despre carucioare de copii. Asadar, ar trebui sa tinem cont de functionalitatile pe care le ofera acest obiect si sa optam pentru un model care sa fie usor de transportat in autobuz, metrou sau pe scari. Specialistii recomanda sa alegem un produs cu un maner rezistent si cu roti puternice (de preferat, nu din plastic)

Nu uita de accesorii!

Pentru ca plimbarea sa fie cat mai placuta atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau ai putea sa cumperi si cateva accesorii utile si practice. Astfel, poti cumpara o husa de ploaie, o paturica, o saltea suplimentara sau alte obiecte de care ai putea avea nevoie.

Ce modele de carucioare exista pe piata

In functie de necesitatile si de preferintele pe care le ai, vei putea alege din multitudinea de modele existente pe piata. Asadar, piata iti ofera diferite tipuri de carucioare – de la carucioare 2 in 1, 3 in 1 sau carucioare pentru gemeni.

Cumpara carucioare de copii de la Miababy®

Magazinul online Miababy este apreciat de catre mamici pentru diversitatea si calitatea articolelor pe care le pune la dispozitia clientilor. Din portofoliul de produse fac parte o serie de produse variate – de la jucarii si haine pana la accesorii ideale pentru dezvoltarea micutului tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare