Bebelusi

#amprente picior #amprente maini #Baby HandPrint #amintiri #bebelusi

Pastreaza aminitirile in ramele magice de la Baby HandPrint

Ne amintim cu placere sentimentul acela coplesitor, clipa de uimire in care am tinut in brate copilul nostru pentru prima data. Mutrita lui, venita parca dintr-o lume de basm, piciorusele sale micute si momentul acela in care ne-a strans pentru prima data degetul in pumnul sau.

 

Nicio fotografie nu poate pastra in amintire forma si vibratia iubirii neconditionate pe care o simtim pentru copilul nostru.

Pentru parintii care isi doresc sa pastreze in amintire mai mult decat o imagine, vor sa simta momentele in care pruncul lor era doar o galusca in cresterea spre cunoastere, BabyNeeds.ro a adaugat in portofoliul de produse Baby HandPrint, o companie care produce cutii magice pentru pastrarea amintirilor.

Cutiile magice sunt artefacte ce raman ca simbol al cresterii si evolutiei puiului tau, ne arata cat de firavi sunt micutii inainte sa faca primii pasi, inainte sa invete sa isi foloseasca manutele, sa exploreze, sa rosteasca primele cuvinte. Inainte sa spuna: „mama” si „tata”.

Baby HandPrint iti pune la dispozitie cateva modalitati de a pastra amintirile printr-o serie de produse special create pentru copilul tau:

Dream Box Pink - piciorusele lui il vor purta departe, il vor ajuta sa invete si sa descopere lumea.

Prin aceasta cutie a amintirilor, tu vei putea pastra mereu imaginea copilului tau intr-un mod inetit.

Aceasta cutie magica creaza o amprenta a picioruselor copilului tau ce va dainui in timp, se comporta ca un punct de reper si te transpune in momentul in care ai cunoscut fericirea.

Profita acum de oferta valabila pana in data de 20 aprilie, cu discount promotional de 15%, la toata gama de produse Baby HandPrint.

Double Memory Frame White - prin aceasta rama cu design clasic, poti compune o poveste de neuitat care sa te transpuna intr-o lume de basm, unde prichindelul tau este personajul principal.

Vei pastra o amintire frumoasa prin care mulajul manutelor, al picioruselor si zambetul celui mic iti vor oferi un moment de bucurie si va sta la loc de cinte in inima caminului tau.

Aceasta rama speciala, poate fi personalizata in functie de preferintele tale pentru a spune povestea asa cum o simti.

Memory Frame White - este rama care se deschide doar pentru tine si te invaluie cu emotii.

Prin design-ul clasic, aceasta rama este perfecta pentru orice interior, dar ideala pentru biroul tau.

In fiecare zi, cel mic iti va zambi, iar amprenta sa va fi un salut ce iti va lumina ziua.

Daca iti doresti sa pastrezi memoriile puiului tau in cutii magice, printr-o maniera inedita, plina de bucurie si candoare, nu uita de promotia noastra valabila pana in 20 aprilie.

Alaturi de Baby HandPrint, in portfoliul BabyNeeds.ro au mai aparut Flow, un producator de lampi de veghe foarte simpatice, pe care copilul tau le va indragi, si Lupo, un fauritor de jucarii de lemn.

Acceseaza magazinul nostru online, pentru a fi la curent cu toate promotiile si noile brand-uri ce vor aparea in portofoliul nostru.

  • office@babyneeds.ro
  • 0726.817.023

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in