Bebelusi

# vacata cu copilul #bagaj vacanta #vacanta

Pleci in vacanta cu bebelusul? Ce trebuie sa contina bagajul

Pregatirile pentru o vacanta alaturi de un bebelus sunt mult mai dificile. Trebuie sa tii cont de toate nevoile copilului, dar si de situatiile neprevazute de care te poti lovi pe parcursul sejurului.

Desi pregatirile sunt mai dificile, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la vacanta. Am pregatit pentru tine o lista cu lucrurile utile si esentiale pe care trebuie sa le iei in vacanta. Acestea iti vor face vacanta mai usoara si relaxanta.

In primul rand, inainte de a porni la drum, in cazul in care calatoresti cu masina trebuie sa te asiguri ca ai un scaun auto confortabil si mai ales sigur. In ziua de astazi, cand traficul este din ce in ce mai aglomerat, iar masinile circula cu viteza, nu ne permitem sa punem viata si sanatatea celor mici in pericol. Scaunul auto este recomandat sa fie unul rear-facing, adica care sa fie utilizat in pozitia cu spatele la sensul de mers. Acesta este recomandat sa fie folosit pana la varsta de patru ani.

Odata ce ajungi la destinatie vei avea nevoie de un carucior care sa fie usor si compact pentru a putea explora lumea din jur. In momentul in care te plimbi pe o plaja, prin centrul vechi al unui oras sau chiar printr-o statiune montana, plimbarea cu bebe este diferita de cea cu care te-ai obisnuit deja. El poate nu a invatat sa mearga inca, sau chiar daca a invatat nu va putea face fata plimbarilor lungi. Cea mai simpla metoda este sa ai cu tine un carucior usor si compact. Un astfel de carucior este Pact sau Pact Lite de la Joie. Acesta se pliaza si are o forma compacta, asemanatoare unei genti, in plus este dotat cu o bretea ce permite purtarea lui pe umar.

Calatoria cu un bebelus implica multe obiecte in plus precum: jucarioare, scutece, suzete, sticlute, etc. Viata alaturi de cei mici nu e mereu cea mai organizata, dar gentile de la Babymoov, ne pot ajuta. Acestea sunt incapatoare si bine compartimentate, iar acesoriile sunt exact ceea ce ai nevoie: saltea pentru schimbat, genta termica pentru sticlute, husa pentru suzeta si compartiment pentru hainele murdare. Geanta multifunctionala, de la Babymoov te poate salva din multe incurcaturi.

In vacanta ai nevoie si de un moment de relaxare si o gura de aer proaspat, stiind ca cel mic este in siguranta. Tarcul Pop ā€˜Nā€™ Play, de la Summer Infant, in care poti pune o salteluta si cateva jucarioare este un must have. Acesta este suficient cat sa il tina pe bebe fericit, atent si mai ales in siguranta. Doar pentru ca ai un copil mic asta nu inseamna ca nu te poti bucura de o vacanta sau ca trebuie sa te intorci mai obosit decat ai fost cand ai plecat.

La finalul zilei, cand cel mic se pregateste de culcare are nevoie sa se odihneasca in locul in care este deja obisnuit. Un patut pliabil este tot ceea ce ai nevoie. Cel mic se poate obisnui de acasa cu acesta si va avea un somn usor si odihnitor pe tot parcursul sejurului.

Hai sa facem o recapitulare! Ce include acest "starter kit" pentru vacante alaturi de bebe? In primul rand un scaun auto pentru drum, un carucior ultra-usor, pentru a putea explora lumea, o geanta cu multe buzunare si accesorii, un tarc de joaca pentru cateva momente de libertate pentru parinti si in final un patut pliabil pentru un somn odihnitor.

Doar pentru ca acum ai un bebelus asta nu inseamna sa renunti la o vacanta frumoasa. Orice problema are o solutie, iar noi am gasit varianta cea mai buna pentru a te putea bucura din plin de vacanta alaturi de cei mici.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului