Bebelusi

# carucioare gemeni #carucioare #gemeni

Te poti bucura de carucioare gemeni ieftine daca stii unde sa cauti!

Pregatirea lucrurilor necesare pentru aducerea pe lume a celor mici este o treaba minutioasa. Cand e vorba de un copil, treaba poate fi deja complicata, insa daca e vorba de doi, factorul financiar are o greutate mai mare, iar atentia se indreapta spre produse speciale, ca de exemplu carucioare gemeni ieftine sau hainute asortate.

Alegerile produselor pentru gemeni trebuie facute cu grija. Desi in principiu achizitionam aceleasi lucruri la dublu, in unele cazuri, asa cum am mentionat si mai sus, ne vom orienta atentia catre produse mai speciale.

Carucioarele duble reprezinta standardul de calitate si eficienta, atat pentru gemeni, cat si pentru parinti.

Nu are niciun rost sa achizitionezi doua carucioare diferite atunci cand ai gemeni. Nu veti fii mereu ambii parinti afara cu copiii cand mergeti la plimbare, la magazin sau la doctor, deci utilizarea a doua carucioare diferite devine imposibila. In acelasi timp, nu merita sa investesti in doua carucioare individuale, cand poti gasi carucioare gemeni ieftine, deci investitia este una mult mai inteligenta.

Recomandarea profesionistilor magazinului online Carucioaredecopii.ro e reprezentata de cele doua tipuri principale de carucioare gemeni:

  1. In tandem
  2. Duo/Side-by-side

Carucioare gemeni in tandem

Se caracterizeaza prin ergonomie, locurile fiind dispuse ori fata in fata, ori unul dupa altul. Aceasta dispunere isi gaseste utilitatea pentru parintii care:

  1. Umbla mult in locuri aglomerate si inguste
  2. Au loc redus de depozitare
  3. Isi doresc un carucior compact si usor de transportat

Carucioarele in tandem pot fi manevrate cu usurinta in tot felul de locuri si prin tot felul de intrari sau usi. In acelasi timp, daca locuinta familiei este una de dimensiuni reduse sau una foarte aglomerata, carucioarul in tandem se depoziteaza mult mai usor decat alte tipuri.

Carucioare gemeni duo/side-by-side

Asa cum spune si numele, dispunerea locurilor in acest caz este una de tip „unul langa altul”, atat intr-un singur loc extins, cat si in doua scoici diferite, in functie de modelul achizitionat. Cei care cumpara astfel de carucioare o fac pentru:

  1. Confortul copiilor
  2. Promovarea interactiunii intre cei mici
  3. Aspectul placut

Chiar daca aceste carucioare nu pot fi manevrate in locuri inguste sau foarte aglomerate, acestea compenseaza prin faptul ca permit celor doi copii sa interactioneze unul cu celalalt, iar multor parinti asta li se pare un lucru foarte important.

Depozitarea nu este mereu o problema in cazul carucioarelor side-by-side, fiindca exista modele de astfel de carucioare care se pot plia.

Deosebit de important: nu doar alegerea tipului ideal de carucioare gemeni ieftine este esentiala. Un factor caruia trebuie sa i se acorde atentie este cumpararea caruciorului de la un furnizor cunoscut pentru calitatea produselor oferite!

Cand achizitionam un carucior dintr-un astfel de magazin, indiferent ca e unul duo sau tandem, avem garantia ca noi si copiii ne vom bucura de produse rezistente si sigure. Pe langa o componenta formata din materiale rezistente, ergonomice si confortabile, magazinele specializate ofera si caurcioare cu functii suplimentare si cu elemente reglabile si detasabile.

Carucioaredecopii.ro se mandreste cu o gama variata aici de produse de inalta calitate pentru cei mici, unde oferta de carucioare gemeni ieftine ocupa un loc de cinste. Serviciile magazinului pun accent pe multumirea in totalitate a clientilor, deci le pune la dispozitie un showroom, posibilitati multiple de plata si livrare rapida in toata tara!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului