Bebelusi

#alegere patut copii #patut de copii

Un univers intreg intr-un patut de copii

Ce inseamna pentru un copil un pat? Depinde de varsta. Daca pentru cei mai maricei, de peste trei ani, patul se poate transforma intr-un dusman, cel putin atunci cand vine vorba de somnul de dupa-amiaza, pentru cei mici, bebelusi si toddleri, patul inseamna un intreg univers. Pentru ca isi petrec destul de mult timp intr-un patut in primii doi ani din viata si din acest motiv acesta ajunge sa fie unul dintre cele mai intime si personalizate spatii din viata lor. Un patut pentru bebe nu este niciodata doar un obiect utilitar, ci un mediu de viata amenajat special pentru ca acesta sa se simta in largul sau. Acesta este motivul pentru care niciun patut pentru copii nu se reduce la patul propriu-zis ci, intotdeauna, este accesorizat si plin de tot felul de jucarii si obiecte care sa ii intretina celui mic starea de spirit pozitiva.

Mediul potrivit pentru un somn linistit

Patul fiecarui copil este unic. Nu fiindca este facut la comanda, ci fiindca, inevitabil, in timp, se transforma intr-un adevarat univers propriu doar acestuia. In oferta bebebliss.ro, fiecare patut bebe este personalizat si amenajat in conformitate cu nevoile acestuia si, intotdeauna, in asa fel incat cel mic sa aiba parte nu numai de relaxare motorie, ci si de liniste interioara.

Ca si in cazul adultilor, si la bebelusi confortul psihic joaca un rol extrem de mare in ceea ce priveste un somn linistit. Iar daca in ceea ce priveste o persoana adulta, discernamantul si judecata sunt cei mai buni aliati privind echilibrul si linistea interioara, in cazul unui copil altele sunt caile pe care obtin linistea interioara de care au nevoie pentru un somn consistent. Iar unul dintre factorii care ii asigura acestuia relaxarea si linistea este chiar mediul de somn si, cu cat acesta este mai placut, mai cald si mai primitor, cu atat cel mic va fi mai incantat si se va putea linisti mai usor. Din acest motiv conditiile de somn pe care le cream celor mici sunt extrem de importante si fiecare detaliu conteaza. Pentru ca, oricat de importanta este personalizarea acestui spatiu si atmosfera pe care o emana, la fel de importante si indispensabile sunt si elementele de securitate de care nu ne putem lipsi.

Patuturile pentru bebe ideale trebuie sa combine toate acestea pentru ca cel mic sa aiba parte deopotriva de un somh odihnitor, dar si de siguranta si preventie. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, un patut nu se poate lipsi, de exemplu, de peretii care previn accidentele neplacute, chiar daca ne-am dori, poate, sa nu existe pentru ca cel mic sa nu se simta claustrat sau separat. Ideea e ca putem transforma toate aceste elemente de siguranta oarecum neplacute intr-unele nu doar utile, dar si agreabile. in special daca este vorba despre paturile pentru copii de pe bebebliss.ro care sunt concepute special pentru a nu crea celui mic niciun disconfort si pentru a asigura parintilor conditiile optime unei personalizari ideale.

Saltelele de cea mai buna calitate, peretii transparenti sau cu vizibilitate maxima, suporturi pentru atarnat jucariile, baldachinul, culorile vesele si linistitoare, detaliile hazlii, toate pregatesc patutul celui mic pentru a deveni exact ce au nevoie acestia, adica un intreg univers. Iar acesta a luat nastere la Bebebliss care reprezinta un spatiu creat special petnru copilasi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare