Cresterea copilului

#jucarii #cadouri #craciun #copii #eco

Cadouri eco de Craciun pentru copii

Atunci cand vrei sa il inveti pe copilul tau conceptul de „eco” poti incepe prin a-i darui astfel de cadouri de Craciun .  Jucariile eco sunt mai rezistente, mai sanatoase,  mai putin daunatoare mediului si reprezinta cadouri inedite pentru copilul tau.


Iata cateva cadouri eco pe care le poti oferi micutului tau de Craciun.


Xilofon de lemn

In cazul in care copilul tau este pasionat de muzica si de intrumentele muzicale in particular, ii poti oferi un xilofon din lemn. Copilul tau se va bucura cu adevarat de un astfel de cadou si poate ca pornind de la un simplu cadou, micutul va ajunge sa isi doreasca un instrument muzical adevarat si chiar sa urmeze cursuri speciale.


Pret: 35 ron


Calut de lemn


Copiii sunt indragostiti de balansoarele gen calut sau catel, iar daca micutul tau are intre 2 si 5 ani, acest cadou este perfect pentru el. Cu siguranta se va bucura foarte multa vreme de un astfel de cadou.


Pret: 200 ron


Bicicleta de lemn


In cazul in care copilul tau nu stie sa mearga pe bicicleta, dar isi doreste sa invete, ii poti oferi o bicicleta de lemn. Aceasta are pedale fara lant si il ajuta pe copil sa isi coordoneze miscarile picioare-corp. In plus, bicicleta de lemn il va ajuta pe micut sa isi intareasca musculatura picioarelor.


Pret: 310 ron


Masinuta de lemn


In diverse marimi, modele si culori, masinutele de lemn vor fi un cadou foarte interesant pentru copilul tau. Daca doresti, ii poti oferi mai multe (cel putin 3) astfel incat sa isi faca un garaj. Aceste masinute sunt recomandate copiilor cu varste incepand de la 3 ani.

Pret: 100 ron
 
 

Puzzle


Un puzzle confectionat in intregime din lemn este unul care va dura mai mult si se va intretine mai bine decat unul din carton. Opteaza pentru un puzzle haios, care sa ii starneasca interesul si sa il faca sa isi dea interesul sa il rezolve rapid.


Vopselurile de pe puzzle-ul din lemn nu sunt toxice, ceea ce inseamna ca nu trebuie s stai cu grija ca micutul tau poate avea vrei reactie alergica la jucaria respectiva.


Pret: 35 ron


Cuburi din lemn


O alta idee de cadou care sa ii stimuleze creativitatea copilului tau este format din piese cu ajutorul caruia micutul poate forma diverse cladiri interesante sau diverse constructii. Totul tine de imaginatia sa. Cuburile de lemn se pot spala periodic, astfel incat jucariile copilului sa fie mereu igienice.


Pret: 40 ron.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului