Cresterea copilului

#carucioare pentru gemeni #carucioare #carucioare copii

Carucioare pentru gemeni – alegerea piticilor fericiti

Daca esti parintele fericit al unor gemeni, cu siguranta stii ca atunci cand alegi mijlocul de transport potrivit pentru ambii copii, provocarea si dificultatea deciziei este si mai mare.

Alegerea unor carucioare pentru gemeni adecvate trebuie sa tina cont de cerintele ambilor copii, sa se adapteze greutatii suplimentare, sa aiba o serie de functionalitati importante, dar si accesorii incluse pentru a le oferi ambilor pitici confortul pe care il merita.

Nu in ultimul rand, rezistenta este poate factorul cel mai important. Carucioarele pentru gemeni trebuie sa suporte o greutate mai mare, de aceea este important sa fie confectionate din cadre rezistente, dar in acelasi timp sa nu fie rigide, ci sa permita libertate de miscare.

CarucioareDeCopii.ro – alternativa ta pentru un transport optim si sigur

Daca te aflii in cautarea celor mai bune alternative de transport pentru prichindeii tai, brandul iti pune la dispozitie o oferta generoasa de carucioare pentru gemeni din care sa alegi, construite special pentru a raspunde cerintelor fiecaruia dintre ei.

Iata care sunt doar cateva dintre beneficiile modelelor comercializate de acest brand:

  • Pot fi utilizate cu succes inca din primele zile de nastere pana la varsta de 3 ani – astfel, aceste carucioare vor deveni aliatul tau de incredere pe o perioada indelungata. Vei avea parte de o investitie avantajoasa si nu va fi nevoie sa le inlocuiesti dupa primul an;

  • Sunt usor de manevrat, astfel ca te vei putea plimba in voie cu ambii pitici fara griji;
  • Fiecare carucior are un landou individual pentru fiecare bebelus, dotat cu manere si confectionat din materiale impermeabile;
  • Compartimentari individuale pentru fiecare bebelus;
  • Spatar reglabil;
  • Centura de siguranta cu prindere in minim 3 puncte;
  • Suport pentru picioare;
  • Pliere facila.

De asemenea, in functie de modelul ales, poti avea parte si de o serie de accesorii in plus, esentiale atat pentru confortul copiilor, cat si pentru cel al parintilor – genti pentru mamici, buzunare exterioare, cos pentru cumparaturi etc.

Carucioarele pentru gemeni din oferta brandului se remarca mai ales prin cadrul confectionat din material usor, dar rezistent. Stim cat este de important sa ai parte de un carucior usor de transportat si depozitat pentru a avea parte de plimbari fara griji, dar si manevrabilitate facila indiferent de teren.

De asemenea, in functie de modelul ales, carucioarele sunt dotate si cu o varietate de accesorii de protectie (huse pentru carucior, copertine pliabile, bara de protectie, roti cu spite si sistem de amortizare).

Astfel, micutii tai vor fi protejati de razele UV, de vant sau de ploaie, iar tu vei avea parte de o solutie de transport sigura si eficienta pe termen lung.

In plus fata de toate acestea, daca alegi carucioare pentru gemeni din oferta CarucioareDeCopii.ro, vei avea parte si de:

  • Livrare rapida – tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi modelul preferat si sa plasezi comanda. In scurt timp, bebelusii tai se vor bucura de un nou carucior adus chiar la ei acasa!

  • Posibilitatea de retur in termen de 14 zile;
  • Transport gratuit la comenzi de peste 400 RON. Pentru comenzi sub 400 RON, costul transportului este de 19 RON.
  •  

Pentru orice fel de nelamuriri sau intrebari, ne poti gasi si la:

Telefon:

  • 0723 666 005 / 0765 745 009 (pentru comenzi)

  • 0760 317 679 (pentru contact tehnic/service)

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu 181A, București 061098, Romania in intervalul orar 10:00 – 18:00, de luni pana sambata.

Oferta noastra de carucioare pentru gemeni te asteapta! Ofera-le copiilor tai zambete pereche si bucura-te de transport sigur si plimbari fara griji!

                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                     Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului