Cresterea copilului

#petrecere #copii #baloane

Cum sa organizezi o petrecere pentru copii

La o petrecere pentru copii , parintii trebuie sa de dovada de foarte multa inspiratie si imaginatie pentru ca sarbatoritul cat si prietenii acestuia sa fie pe deplin satisfacuti. Face-paintingul a devenit de exemplu una dintre cele mai mari bucurii ale copiilor. Acelasi lucru se spune si despre prezenta unui aparat de facut balonase din sapun sau a unei printese imbracate intr-o rochie fastuoasa.


Iata care sunt elementele „cheie” pentru a organiza o petrecere memorabila pentru copilul tau.


Un spatiu generos


Daca nu locuiesti la curte sau nu ai in posesie un spatiu in care copiii sa se poata desfasura in voie, inchiriaza un loc de joaca pentru copii. Unele fast-fooduri, supermarketuri, mall-uri sau parcuri pun la dispozitie astfel de spatii de joaca pe care le poti inchiria inr-un anumit interval de timp. Daca iti doresti ceva mai select si mai ferit, poti inchiria o sala de petreceri.


Muzica


Chiar daca aparent nu pare sa fie un detaliu care sa conteze, muzica este foarte importanta la o petrecere pentru copii. Angajeaza un dj pe care sa il informezi inca de la bun inceput ca petrecerea este una pentru copii, pentru ca playlistul trebuie sa fie unul specific. Eventual ii poti da din timp o lista cu melodiile care stii ca ii plac copilului tau. De asemenea, nu uita de clasica melodie „La multi ani” care nu trebuie sa lipseasca de la o astfel de petrecere. Alege o varianta ritmata care sa poate fi animata usor de aplauzele micutilor.


Karaoke


Chiar daca nu exista printre piticii invitati la petrecere talente de exeptie in materie de cantareti, poti organiza totusi un concurs de karaoke, la care sa participe atat copiii, cat si parintii. Momentul de karaoke va fi senzatia serii, iar distractia se va ridica la cote maxime. In principiu, organizarea de karaoke se stabileste cu Dj-ul, moment in care veti stabili melodiile pe care le veti interpreta.


Clovni si printese


In prezent exista foarte multe firme care se ocupa cu mentinerea unei atmosfere de basm la petrecerile de copii. Inchiriaza pentru cateva ore o printesa si un print sau pirat care sa ii distreze pe copii. Acestia vin  pregatiti cu diverse jocuri si au o atitudine foarte prietenoasa, care ii convinge chiar si pe cei mai timizi copii sa participe la jocuri.

Sursa foto: flickr.com


Pictura pe fata


De obicei, printesele de la firmele care organizeaza petreceri pentru copii se ocupa si de face painting , lucru care ii va face pe copii sa intre in pielea personajului preferat. Daca baietii prefera de obicei sa intre in pielea lui Spider Man, fetele pot transforma in pisicute, fluturasi sau catei, iar printesa le va indeplini tuturor dorintele.

Sursa foto: flickr.com

 


Magician


Atat copiii cat si parintii vor fi extrem de incantati de cateva numere de magie. Angajeaza un magician pentru a face un program de trucuri, jonglerii si pentru a scoate din palaria sa foarte multe suprize.


Masina de vata de zahar


Daca vrei sa aduci parcul de distractie la petrecerea copilului tau, inchiriaza o masina de facut vata de zahar pe bat. Asigura-te ca aparatul va functiona doar dupa ce copiii au terminat de mancat, pentru a nu le afecta pofta de mancare.


Fotograf


Daca vrei sa imortalizezi fiecare moment de bucurie a copilului tau si a prietenilor sai, poti angaja un fotograf care sa surprinda cele mai frumoase, haioase si fericite clipe. Evita sa faci chiar tu fotografii pentru ca este un moment care trebuie supravegheat indeaproape si mai mult decat atat nu vei avea timp sa te bucuri alaturi de micutul tau de petrecere. Daca doresti mai mult de atat, poti apela chiar la serviciile unui cameraman.

Baloane de sapun


Toti copiii au o slabiciune pentru baloanele de sapun, iar daca ar putea sa le aiba mereu la dispozitie, ar fi cea mai tare distractie. O masina pentru baloane poate fi gasita la firmele care se ocupa cu organizarea petrecerilor pentru copii si poate fi inchiriata pentru cateva ore.

Daca nu ai posibilitatea sa inchiriezi un astfel de aparat, poti oferi fiecarui copil invitat la petrecere cate un tub mic de baloane de sapun. Le poti da la intrare sau le poti pune pe masa langa tacamuri, pe locul fiecarui copil.

Sursa foto: flickr.com


Sugestii:


Daca micutul tau este fascinat de un anumit personaj, puteti organiza o petrecere tematica. De exemplu, daca alegeti o petrecere tematica cu printese, poti darui tuturor fetitelor o bagheta fermecata . De asemenea, daca petrecerea va fi una cu pirati, daruieste piticilor cate un petic de pirat cu care sa isi acopere un ochi.


Cumpara baloane cu heliu care sa stea tot timpul in aer. Copiii vor fi incantati de acestea.

Sursa foto : sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului