Cresterea copilului

#parinti #copii #joaca #jocuri

Locuri de joaca pentru copii

Daca parcul din cartier nu ti se pare destul de sigur pentru copilul tau sau daca vrei sa te relaxezi fara sa il supraveghezi incontiuu, locurile de joaca pentru copii reprezinta varianta ideala. Fie ca este vorba despre o zi in compania altor copii sau despre o petrecere aniversara, locurile de joaca special amenajate incearca sa ii incante pe micuti si sa ii atraga pe parinti prin diversitate si facilitati.

 

Intr-un oras aglomerat, strada din fata blocului sau parcurile din cartier nu iti permit intotdeauna sa iti lasi copilul sa se joace in voie. Trebuie sa fii mereu cu ochii pe acesta si sa il limitezi la o serie de activitati.

Locurile de joaca pentru copii au inceput sa „cucereasca” teren in randul parintilor si al copiilor, pentru ca imbina siguranta cu diferite activitati menite sa ii amuze pe cei mici. Astfel, in timp ce tu iti savurezi o cafea, discuti cu alte prietene de-ale tale, lucrezi sau chiar iti vezi de intalnirile de afaceri, copilul tau se poate juca intr-un loc de joaca supravegheat de catre personal specializat.

 

Tunele, serpentine, tobogane
 

 

In locurile de joaca vei gasi o varietate de jocuri si jucarii de care copilul tau se poate bucura: tobogane, piscine cu bile, tunele si serpentine incorporate in sistemele de joaca, panouri de catarat, papusi, pusti cu bile si multe altele. Micutii isi pun astfel la incercare creativitatea, imaginatia, insa in acelasi timp au ocazia sa socializeze si cu ceilalti copii prezenti la locul de joaca.

 

Ateliere de creatie

 

Pe langa jucariile si jocurile puse la dispozitie de catre locurile de joaca, organizatorii le ofera celor mici si mijloace artistice prin care sa isi dezvolte inclinatiile catre arta. Ateliere de pictura, mese pentru desen, materiale pentru origami sunt doar cateva dintre mijloacele prin care prichindeii isi pot testa creativitatea, imaginatia si indemanarea.

 

Muzica si voie bun

 

Daca vrei sa organizezi o petrecere de ziua copilului tau, atunci poti face acest lucru chiar la locul de joaca preferat. Printese din povesti, clovni, face-painting, figurine din baloane colorate, muzica pentru copii, toate acestea ii vor distra pe cei mici pe tot parcursul petrecerii.

 

Preturi

 

Preturile variaza in functie de timpul pe care vrei sa il petreci la locul de joaca si facilitatile pe care acesta le ofera. O zi la locul de joaca porneste de la 15 lei si poate ajunge la 30 de lei. Iata cateva locuri de joaca situate in Bucuresti:

 

paradisulpiticilor.ro
loc-de-joaca.ro
oakiclub.ro
clubmagic.ro
arlechinoclub.ro
miobambino.ro
clubuldistractiei.ro
www.happyplanet.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului