Cresterea copilului

#cadou ziua copilului #cadou 1 iunie #1 iunie #cadou #ziua copilului #jucarii #cadouri funny #ziua copilului 2017

1 iunie - Ziua Copilului! Care sunt cele mai ravnite jucarii ale momentului

Au mai ramas cateva zile pana la 1 iunie, iar cei mai multi dintre parinti se afla deja in cautarea jucariilor perfecte pentru cei mici. Daca nu stii inca ce ii poti cumpara copilului tau, te ajutam noi cu cateva idei geniale din care sa te inspiri. Iata care sunt patru dintre cele mai ravnite jucarii ale momentului.

1. Kendama + Jucarie antistres Fidget Spinner

Jucaria antistres Fidget Spinner te ajuta sa te eliberezi de stres, fiind perfecta pentru elevi dar si pentru adultii care au nevoie de relaxare. Jucaria este fabricata dintr-o varietate de materiale, inclusiv alama, otel inoxidabil, plastic, titan si cupru. Jucaria poate ajuta persoanele care se confrunta cu dificultati in concentrarea actionand ca un mecanism de eliberare a energiei nervoase sau a stresului.

Kendama este un nume de joc si totodata denumirea instrumentului cu care se realizeaza jocul. Kendama, jucaria din lemn cu trei cupe in care poti sa prinzi o minge, a fost inventata pentru coordonarea miscarilor corpului cu privirea. Ministerul Educatiei, Sportului si Culturii din Japonia a organizat in anul 1876 o competitie de kendama la care puteau sa participe copii din scoala generala. Concursul s-a organizat de atunci in fiecare an si a devenit popular si in restul lumii.

De aici a plecat si ideea ca jucaria a fost inventata in Japonia, dar provenienta sa adevarata nu este cunoscuta.

Jocul kendama presupune aruncare mingii si prinderea ei in bat sau in una din cele trei cupe, iar pentru a putea folosi sutele de tehnici de prindere jucatorul trebuie sa isi coordoneze miscarile intregului corp. Ca mai toate jocurile de orgine asiatica sunt concepute sa solicite intelectul.

Kendama este un joc util atat pentru copii cat si pentru adulti. Acest joc ajuta la cresterea capatitatii de concentrare, antreneaza atentia si ajuta la o buna coordonare ochi-mana. In plus si muschii fini ai mainii sunt antrenati. Nedezvoltarea acestor muschi duce la un scris urat, insa putini sunt cei care realizeaza ca muschii fini si scrisul au legatura intre ele.

2. Jucarie Mickey/Minnie Mouse, nisip kinetic si 6 forme pentru nisip

Un cadou 3 in 1 pe care orice copil il va aprecia. Jucariile de plus Mickey sau Minnie Mouse au o dimensiune de 50 cm in inaltime si vorbesc cand sunt apasate pe burtica. Nisipul kinetic este ideal pentru a-i tine mult timp ocupati pe copii. Acesta se afla in top trei al jucariilor preferate din inteaga lume.

Nisipul kinetic este preferat atat de copii, cat si de adulti, deoarece este ecologic, non-toxic, potrivit atat printre jucariile de acasa, cat si la gradinita sau in parc. Este kinetic - adica se lipeste de el, dar nu si de tine! Asa ca se scurge lent, se misca si se "topeste" in fata ochilor tai. Se prelinge printre degete ca un material vascos, dar iti lasa mainile curate si uscate.

Contine 98% nisip pur si un ingredient creat cu tehnologie patentata, care ii confera o maleabilitate uimitoare, inspirand miscare si fluiditate. In plus, are o textura asemanatoare miezului de paine pufos, nu se lipeste de maini, nu murdareste si nu se usuca.

3. Planetarium - joc educativ si creativ

Planetarium este un joc destinat copiilor de peste 8 ani, ce ii ajuta sa isi dezvolte imaginatia si sa faca cunostinta cu Universul.

Cu ajutorul acestui set copiii creaza singuri sistemul solar, imbinand piesele intre ele. Apoi, dupa asamblare pot picta planetele cu acoarelele din dotare, luminandu-le si creand un efect de stralucire, putand astfel sa le priveasca chiar si pe intuneric, imaginand-si ca sunt in spatiu si ca privesc de sus tot ansamblul.

4. Statie masina de spalat haine cu fier de calcat

Micile gospodine se vor bucura sa primeasca o masina de spalat, dotata cu fier de calcat dar si cu alte 11 accesorii. Aceasta statie cu masina de spalat si fier de calcat va deveni, cu siguranta, una dintre jucariile preferate ale fetitei tale. Cu un design atractiv, sunete si lumini ce imita realitatea, acest set reprezinta o modalitate prin care copilul tau va petrece timpul distrandu-se si invatand o multime de lucruri noi. Setul mai cuprinde masa de clacat (incorporata in masina), umerase colorate, recipiente pentru detergenti, mini-chiuveta si suport pentru fierul de calcat.

Sursa foto principala: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare