Cresterea copilului

#studiu #hobby #adolescenti

3 hobby-uri inedite ale adolescentilor

Imaginatia tinerilor trece de multe ori granitele conventionalului. Inventivi si ambitiosi, adolescentii de astazi incearca sa isi ocupe timpul cu activitati cat mai interesante si captivante. Iata cateva dintre hobby-urile adolescentilor de astazi!


1. Croitoria

Multi adolescenti sunt pasionati de moda si incearca sa isi creeze singuri propriile tinute vestimentare. De pilda, Maddy este o eleva in varsta de 17 ani, care isi creeaza propriile haine, inspirate de jocurile video japoneze.

"A fost foarte benefic pentru mine sa fac acest lucru, intrucat mi-a crescut increderea in mine. Eram foarte timida inainte si nu ma simteam deloc confortabil", a povestit adolescenta, potritvit sheknows.com. Parintii fetei o sprijina in ceea ce face si chiar i-au cumparat o masina de cusut de ziua ei. Desi unii colegi o tachineaza pentru hobby-ul ei, exista multe alte persoane care gasesc fascinanta activitatea adolescentei.


2. Prognoza meteo

Un alt hobby interesant pentru adolescenti este prezentarea prognozei meteo. Jacob este un tanar de 17 ani care locuieste in Connecticut, dar a copilarit in L.A. Pasiunea sa pentru vreme a inceput la varsta de 9 ani, cand a inceput sa se intrebe de ce in Los Angeles nu sunt furtuni decat foarte rar. Astfel, el a inceput sa studieze fenomenele meteorologice si chiar a urmat cursuri specializate in acest domeniu. Din pasiune pentru fenomenele meteo, Jacob are un site unde prezinta prognoza meteo.


3. Designul grafic

Adolescentii sunt autodidacti si, cand sunt pasionati de un domeniu, fac tot posibiliul pentru a descoperi toate informatiile care le pot fi de folos. Grace este o eleva de 16 ani din Florida. La fel ca multi adolescenti, si Grace isi petrece mare parte din timp pe Tumblr. Adolescenta a invatat sa foloseasca programul de editare foto Photoshop cu ajutorul tutorialelor oferite de alti utilizatori ai platoformei sociale. Astfel, tanara isi petece timpul liber realizand design grafic, bazat pe unele dintre filmele si emisiunile ei preferate.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului