Cresterea copilului

#tinute copii #haine copii #haine toamna

3 tinute de toamna pentru copii

Toamna incepe sa se instaleze, asa ca micutii au nevoie de tinute adecvate pentru joaca si nu numai. Materialele naturale, calduroase, dar si confortabile sunt criterii importante. Iata cateva tinute pentru cei mici:

Tricou si jeans

Cea mai simpla si la indemana varianta, tricoul si panatlonii din denim rerezinta o tinuta potrivita si pentru fete, si pentru baieti. Combina materialul confortabil cu culorile vesele. 

Combinatia de mai sus o gasiti la TATI, cunoscutul retailer francez, iar pretul porneste de la 27,9 lei. 

Haine cu mesaj

Hanoracul, topurile cu maneca lunga, atat timp cat au un mesaj cool, sunt preferate de adolescenti. Pantalonii de trening si adidasii completeaza aceasta tinuta sport cu succes. 

 

Tinute sic la orice varsta 

Desi parintii tind sa ii indrume pe copii in ceea ce priveste vestimentatia, acestia din urma au tendinta de a-si exprima propria personalitate vestimentara. Tocmai de aceea, creativitatea ar trebui sa primeze si chiar ar trebui incurajata. Si copiii pot fi sic, indiferent de varsta.

Pantalonii, rochiile, puloverele și bluzele de la TATI au prețuri începând cu 30 și 40 de lei, tricourile au prețuri de la 8,9 lei, iar pantalonii sport, perfecți pentru joacă, pot fi achiziționați cu doar 18,9 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare