Cresterea copilului

#copii #vedete #katherine heigl #adoptii #kristin davis #denise richards

4 mame celebre care au copii adoptati

Dragostea de mama nu se compara cu nimic, iar atunci cand banii nu reprezinta o problema in viata unei femei, adoptia este o solutie cel putin la fel de normala ca si nasterea propriului copil. Desi sunt implinite pe plan profesional, foarte multe mamici celebre de la Hollywood nu au putut concepe bebelusi si au ales calea adoptiei. Altele insa, si-au intrat atat de bine in rolul de mama, incat instinctele materne le-au indemnat sa infieze si alti micuti, chiar daca au urmasi naturali. Iata 4 mame celebre care au adoptat!

1 Charlize Theron

Frumoasa actrita de origine sud-africana a devenit mamica cu acte-n regula anul trecut, in martie, la varsta de 36 de ani, dupa ce l-a adoptat pe micutul Jackson chiar din America. Charlize Theron a vorbit pentru prima data despre fiul sau in emisiunea lui Ellen DeGeneres, anul trecut in luna mai. Ea a dezvaluit ca micutul Jackson avea doar 9 zile cand l-a adus acasa, iar cei doi caini ai sai l-au indragit din prima clipa si ca intregul proces de adoptie a durat in jur de doi ani.

2 Kristin Davis

Spre deosebire de personajul Charlotte din "Totul despre Sex", care a facut o obsesie din a avea o familie, Kristin Davis (47 de ani) este multumita sa-si creasca fetita singura. Ea a anuntat acum doi ani, pe 7 octombrie 2011, ca a adoptat-o pe micuta Gemma Rose. Deosebit de fericita alaturi de fetita ei, Kristin a recunoscut ca i-ar fi placut sa adopte un copil atunci cand era mai tanara.

3 Denise Richards

Cel de-al treilea copil al frumoasei Denise Richards este o fetita pe nume Eloise Joni, numita astfel dupa numele mamei actritei, care a murit in 2007 de cancer la rinichi. Desi mai are doua fete naturale, din mariajul alaturi de Charlie Sheen, Denise a preferat sa intre in clubul mamelor care au adoptat si a decis sa o infieze pe Juni. Procesul adoptiei a durat aproape doi ani, insa actrita a fost alaturi de micuta inca de cand s-a nascut, in mai 2011.

4 Katherine Heigl

Heigl a adoptat doua fetite Nancy Leigh ("Naleigh") si Adalaide Marie Hope. Naleigh s-a nascut in noiembrie 2008 in Coreea de Sud si a fost adoptata de actrita si de sotul acesteia, muzicianul Josh Kelley, in septembrie 2009. Adoptia s-a intins pe un an intreg, insa putea sa dureze si mai mult daca fetita nu ar fi trebuit sa fie operata pe cord deschis. Acum ea este recuperata 100%, potrivit mamei sale. In aprilie 2012, cuplul a adoptat-o si pe sora lui Naleigh, micuta Adalaide.



Sursa foto: zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului