Cresterea copilului

#secrete frumusete vedete #frumusete #sfaturi frumusete #frumusete vedete # sfaturi vedete

4 sfaturi de frumusete pentru mame de la vedete

De cand ai deveni mamica, timpul este cel mai mare dusman al tau? Nu te ingrijora, si vedetele au parte de aceleasi probleme! Au descoperit insa cateva trucuri prin care pot arata impecabil in orice situatie. Urmeaza sfaturile lor de frumusete si poti deveni o mamica stilata!

Adopta o tunsoare usor de intretinut. Numeroase vedete, precum Katie Holmes, s-au tuns foarte scurt dupa ce au nascut. "Stai departe de tunsorile sau culorile de par care necesita multa ingrijire" este sfatul stilistilor, dar si al vedetelor.

Gaseste o tunsoare care se potriveste cu textura naturala a parului tau si care poate fi usor de intretinut si "asortat" la haine. Perioada de dupa sarcina nu este una potrivita pentru schimbari extravagante si este astfel recomandat sa alegi un stil simplu si curat.

Acorda atentie pielii. Proaspetele mamici au nevoie de cat mai mult timp pe care sa il petreaca cu bebelusii, astfel ca este foarte important sa renunte la machiajul complicat. In schimb, trebuie sa acorde mai multa atentie ingrijirii pielii.

Vedetele de la Hollywood recomanda prospetelor mamici sa aiba grija de tenul lor, sa foloseasca produse delicate, care sa le hidrateze pielea. Un ten stralucitor, fara cearcane este suficient pentru a face o impresie buna. In plus, dermatologii recomanda si folosirea fondurilor de ten delicate, care sa lumineze fata.

Pentru hidratarea intensa a pielii poti urma sfatul Victoriei Beckham, care foloseste creme pe baza de venin de albine.

Nu iti pierde stilul. Chiar daca nu ai foarte mult timp la dispozitie, incearca sa ai grija de aspectul tau general. Este foarte comod sa te imbraci cu primul tricou pe care il gasesti in dulap, insa nu trebuie sa te temi sa folosesti haine care te pun in valoare. Astfel, te vei simti bine in pielea ta si cei din jur se vor bucura de prezenta ta.

Jennifer Garner recomanda mamicilor sa poarte piese vestimentare care sa le ofere incredere si in care sa se simta bine. O pereche de jeansi si o camasa in culori indraznete reprezinta tinuta ideala pentru plimbarea in parc alaturi de cel mic.

Alege o singura culoare. In diminetile aglomerate, poti arata elegant cu un minim de efort: alege haine de aceeasi culoare. Angelina Jolie este cunoscuta pentru obsesia pentru negru. Este insa un truc simplu prin care arata elegant si se simte comod in permanenta.

Pe langa negru, care este usor de purtat, poti alege tinute in tonuri de alb, gri sau albastru.

Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului