Cresterea copilului

#smartphone #aplicatii #tableta #aplicatii copii

5 aplicatii utile pentru smartphone-ul si tableta copilului tau. Vezi ce va invata micutul!

Alegerea aplicatiilor pe care copilul vrea sa le instaleze pe smartphone-ul tau sau pe tableta devine de multe ori o misiune dificila. Neadecvate varstei sau costisitoare, acestea devin de multe ori o problema sacaitoare. Iata insa cateva aplicatii utile pentru cei mici.

1. Lumea subacvatica Koi Pond

Lumea posesorilor de iPhone care va deveni ceva mai linistita in momentul in care vor da o cautare dupa aplicatiile gratuite pentru copii. Micutul tau poate fi de-a dreptul captivat de magica lume a pestilor care vor invada ecranul. Ii poate hrani sau se poate juca cu ei prin intermediul aplicatiei Koi Pond!

2. TraLaLa

Pentru copii de varste mai mici, exista aplicatii care ii pot linisti prin intermediul muzicii sau a culorilor. Nici macar nu va fi nevoie sa predai dispozitivul in mainile neindemanatice ale copilului. "TraLaLa" este o aplicatie pentru telefoanele cu sistem de operare Windows, avand o colectie vasta de melodii pentru copii de pe Youtube.

3. Invata limbi straine cu PeekabooBarn

PeekabooBarn este o aplicatie prin care copilul tau poate deslusi tainele unei limbi straine, fara a avea nevoie de un meditator platit. Copilul poate folosi foarte usor aplicatia, iar fiecare cuvant vine cu o imagine descriptiva a acestuia. Este disponibila pe Google Play si AppStore.

4. Matematicienii ninja

Regulile de baza ale aritmeticii pot fi deprinse in timpul unei simple calatorii cu trenul sau cu masina. Copilul tau isi poate exersa abilitatile de mic matematician prin intermediul Math Ninja.

Atractiva aplicatie presupune ca cei mici sa se familiarizeze cat mai repede cu adunarile si scaderile pentru a strange puncte si a-si dobori adversarii. Costa 1,99 de dolari din AppStore, dar se poate dovedi o investitie mai mult decat inspirata in anii ce vor urma. Este disponibila pentru iOS.3 sau versiuni mai noi.

5. Sportul mintii

Daca ai reusit sa il inveti pe micut regulile mutarilor din sah, il poti lasa de acum sa se descurce si intr-o competitie derulata pe ecranul telefonului smart sau a tabletei. Sportul mintii este disponibil pentru telefoanele iPhone intr-o aplicatie gratuita. Ii va permite copilului sa organizeze un simultan de sah cu alti membri ai familiei care au un telefon similar.

Sursa foto: dubaichronicle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului