Cresterea copilului

#animal de companie #parinti #tobe #cadouri copii #sarbatori #plusuri-gigant

Cadouri pe care parintii nu vor sa le oferi in dar copiilor lor

Ai plecat in cautarea unui cadou pentru nepotei sau pentru copilul pritenei tale? Desi aparent banala, aceasta sarcina implica mai multe obstacole decat ti-ai fi imaginat. Trebuie sa gasesti un cadou pe placul micutului, obiectul respectiv sa nu fie deja in posesia destinatarului si sa ii surprinzi placut cu acest cadou chiar si pe parintii copilului.

In cazul in care nu esti tu insuti parinte, nu constientizezi faptul ca unele obiecte pot fi inutile, periculoase sau stresante. Urmareste lista noastra cu cele mai neinspirate cadouri pentru copii, astfel incat la urmatoarea sesiune de cumparaturi sa faci alegerea potrivita.

 Animal de plus gigant

Un asemenea cadou poate sa bucure un copil maximum 5 minute, dar sa ii enerveze crunt pe parinti. Cel mic are suficiente animalute si jucarii pe care le imprastie prin toata camera, asa ca nu este nevoie de inca un obiect din plus care sa ocupe spatiu. Oricum, copiii se plictisesc repede de jucariile de acest fel, asa ca nici investitia ta generoasa nu va avea efectul asteptat.

Set de tobe pentru copii

E bine sa incurajezi interesul celor mici pentru muzica, dar alege sa o faci intr-un mediu organizat, la scoala sau in cluburile de arta. Vecinii nu vor fi deloc incantati sa auda zgomotele infernale pe care le face "Domnul Goe" in sufragerie!

 Animal de companie

Chiar daca l-ai auzit pe copilul prietenilor tai ca isi doreste un animalut de companie, nu este cazul sa i-l faci tu cadou. Parintii stiu mai bine cand si daca este momentul pentru ca un animal de companie sa locuiasca in casa lor, mai ales ca aceasta decizie implica multa responsabilitate si cheltuieli suplimentare.


Jucarii care arunca mingiute

Iti amintesti cate geamuri ai spart in copilarie cu mingea? Dar de mustruluiala primita dupa aceea? Sigur nu iti doresti ca micutul care primeste un cadou de la tine sa faca boacane si sa fie pedepsit din cauza unei jucarii buclucase. Mai bine renunti din start la un asemenea cadou.

Sursa foto: nspt4kids.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare