Cresterea copilului

#ghiozdan #inceput scoala #ghiozdan fete #worldoftoys.ro

5 modele de ghiozdane si genti de scoala in tendinte pentru fetite

Careul din prima zi de scoala aduna laolalta copii de toate varstele care defileaza ca intr-o parada a modei cu cele mai noi uniforme, pampoane si rechizite. Unele dintre cele mai importante accesorii din aceasta zi sunt ghiozdanele sau gentile de umar. Si, pentru ca ghiozdanul reprezinta accesoriul pe care va trebui sa-l asorteze zilnic tinutelor pentru scoala, este important sa fie ales dupa ultimele tendinte. Cu Worldoftoys.ro, reintoarcerea la scoala este intotdeauna o placere pentru fetite, intrucat ofera o gama variata de rechizite care tin pasul cu moda si preferintele lor!

1. Ghiozdan Violetta Love Music Passion

Violetta este un personaj de film adorat de fetitele din lumea intreaga. Este unul dintre idolii "la moda" ai fetitelor, de aceea, nu trebuie sa te mire daca micuta ta va insista ca vrea rechizite - penare, stilouri, caiete, ghiozdane, genti etc. - imprimate cu chipul charismaticului personaj. Worldoftoys.ro este magazinul online care s-a conformat tendintelor si ofera o colectie intreaga de rechizite Violetta. Ghiozdanul incapator Violetta Love Music Passion este unul dintre preferatele fetitelor pasionate de moda.

2. Gentuta mica de umar colectia Frozen II Disney

Daca fetita ta s-a plictisit de clasicul ghiozdan cu bretele, purtat la spate, poti alege pentru ea gentuta mica de umar imprimata cu personajele animatiei care a facut furori in industria cinematografica recenta - Frozen. Practica, haioasa si la moda, gentuta oferita de Worldoftoys.ro este alegerea ideala pentru fetitele care vor sa transforme ghiozdanul cu rechizite intr-un accesoriu vestimentar la moda.

3. Sac de umar sport Hello Kitty

Daca fetita ta este mai sportiva din fire si prefera tinutele casual, relaxate, dar totodata sic, sugereaza-i sacul de umar sport Hello Kitty. Saculetul din colectia de ghiozdane si gentute Hello Kitty se inchide cu snur si se asorteaza perfect cu tinutele colorate si vesele pe care le poarta. Chiar si in cazul in care poarta uniforma la scoala, saculetul va deveni pata de culoare care ii va scoate intotdeauna tinuta din monotonie.

4. Geanta Sport Violetta

Orice fetita cocheta si pasionata de moda are cel putin doua ghiozdane sau gentute pentru scoala, pe care le alterneaza constant si le asorteaza in functie de tinute si evenimente. Geanta Sport din colectia Violetta oferita de Worldoftoys.ro este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru zilele de scoala in care fetita ta are ore de sport sau evenimente pentru care trebuie sa adopte tinute relaxate si practice.

5. Ghiozdan cu troler Colectia Frozen II Disney

Ghiozdanul tip troler a patruns din in ce mai mult in moda accesoriilor de scoala pentru copii, fiind, in opinia medicilor si cea mai "sanatoasa" varianta pentru cei mici. Potrivit medicilor, cu un astfel de ghiozdan, copilul nu mai este nevoit sa poarte greutatea rechizitelor si cartilor in spinare si sa-si deformeze astfel coloana. Worldoftoys.ro are grija de sanatatea copilului tau oferindu-ti un model simpatic pentru micuta ta, din colectia de genti si ghiozdane Frozen.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului