Cresterea copilului

#cleopatra stratan #hannah montana #nadia comaneci #fete #papusi

5 modele de papusi pentru fetite

Papusa este cea mai prezenta jucarie din copilaria unei fetite si aceasta are rolul de a distra copilul, de a-i starni imaginatia si de a-i da o stare psihica buna. In general fetitele vor sa joace rolul adultului, iar papusile sunt practic personajele care le permit sa faca acest lucru.


Papusile pot influenta dorintele fetitelor, visurile acestora si modul de a se purta. Mai exact, in functie de genul papusii, fetita ta poate ajuge sa isi doreasca sa fie cantareata, gimnasta sau doctor, asa ca este recomandat sa alegi cu mare atentie jucaria pe care i-o vei darui.


Papusa Nadia Comaneci


Daca fetita ta este pasionata de tot ce inseamna gimnastica, in mod sigur ar impresiona-o tare mult papusa Nadiei Comaneci, insotita de povestea care a facut-o sa fie cunoscuta si admirata in intreaga lume. Spune-i copilui ca Nadia Comaneci este prima gimnasta care a primit 10 pe linie la Jocurile Olimpice din Montreal cand avea numai 15 ani si ca ea reprezinta modelul de perfectiune  si simbolul de excelenta in sport.


Poate ca o astfel de papus, o va ambitiona pe fetita  ta sa devina la fel de buna ca Nadia.


Papusa Nadiei Comaneci este fabricata in Romania si are un pret de aproximativ 100 ron.


Papusa Cleopatra Stratan


Micutele care sunt fane ale melodiei „Ghita” si a Cleopatrei Stratan in general se vor bucura tare mult de o papusa care sa ii semene leit micutei cantarete. Papusa Cleopatra Stratan este muzicala si canta exact piesa care a facut-o celebra, adica „Ghita”.


Papusa are o inaltime de 35 de centimetri.

Pret: 140 ron

 


Papusa Hannah Montana


Pentru fetitele care sunt fane ale personajului Hannah Montana, exista cadou potrivit: papusa care este o copie fidela a cantaretei. Unul dintre pachete vine cu papusa, chitara si microfonul care imita perfect instrumentele artistei, dar si cu o tinuta de rezerva. Daca ai o fetita mai pretentioasa, ii poti da sansa sa isi aleaga din multitudinea de pachete cu papusi Hannah Montana.

Pret: 30 ron

 


Papusa Stefania


Stefania, personajul din Oraselul Lenes, este foarte indragita de copiii din tara noastra. Personajul Stefania este o fetita vesela, optimista, curioasa si care este in stare sa invete din propriile greseli.  In cazul in care vrei sa ii insufli acesta calitati si fetitei tale, ofera-i cadou aceasta papusa si subliniaza partile principale pe care ea le are.

Pret: 20 ron

 


Papusa africana


Papusa africana poate fi un ajutor real in incercarea de a o convinge pe fetita ca nu este bine sa faca niciodata discriminare si ca nuanta pielii nu are nici cea mai mica importanta cand vine vorba despre oameni. Daca ii vei darui o astfel de papusa si are varsta necesara pentru a priceape anumite lucruri, explica-i ca omul este mai mult decat o simpla infatisare si ca toti cei din jurul sau au sentimente su ca toata lumea merita respect.

Pret: 40 ron


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului