Cresterea copilului

# scaune auto de calitate #scaune auto #scaune auto copii

6 recomandari utile pentru a alege un scaun auto copii sigur si de calitate

Scaunul auto pentru copii se incadreaza in categoria articolelor obligatorii de achizitionat, insemnand grija si responsabilitatea parintilor pentru siguranta copiilor.

Fie ca decideti sa achizitionati un produs de sine statator sau un carucior care are inclus si scaun auto copii e important sa respectati cateva criterii importante pentru a face o alegere corecta.

Cum alegeti scaunul auto potrivit cand exista atatea optiuni disponibile?

Fiind o chestiune care tine de siguranta, dar si de confortul copilului, asigurati-va ca aveti toate informatiile necesare inainte de a face o achizitie.

Cititi in prealabil manualul masinii pe care o detineti

Poate parea inutil, insa este esential sa consultati si manualul care insoteste vehiculul pe care il detineti inainte de a porni cautarile: masinile noi sunt prevazute cu sistemul LATCH (Lower Anchors and Tethers for Children) care poate fi de folos pentru fixarea scaunului.

Alegeti dimensiunile corecte

Dimensiunile corecte in functie de varsta, greutate si inaltimea copilului reprezinta criterii de baza in selectarea produsului potrivit.

Indiferent ca veti achizitiona scaunul pentru bebelusi ca articol separat sa integrat carutului pentru copii, magazinele de specialitate detaliaza specificatiile tehnice pentru produsele furnizate.

Analizati spatiul disponibil pe bancheta din spate a masinii

In functie de marca si modelul masinii, este posibil ca nu toate scaunele auto sa fie compatibile cu dimensiunile banchetei din spate, pentru o masina mai mica fiind recomandat un scaun cu baza mai mica.

Efectuati masuratorile banchetei si comparati ulterior cu produsele pe care le-ati selectat.

Asigurati-va ca ati inteles modul de instalare

Fiecare articol din aceasta categorie este vandut cu manual de instructiuni clar specificate. In cazul in care aveti nelamuriri, intrebati furnizorul inainte de a plasa o comanda: manevrarea scaunului ar trebui sa fie facila, mai ales atunci cand obisnuiti sa-l fixati si sa-l desfaceti in repetate randuri.

Optati pentru scaune auto cu cleme de prindere compuse din doua piese

Astfel de sisteme de prindere ofera protectie suplimentara si implica o anumita dexteritate pentru a fi desfacute, fiind mai dificil pentru cel mic sa descopere modul de operare.

Alegeti un material usor de curatat

Colorat sau in culori neutre, un scaun auto copii de calitate trebuie sa fie practic – usor de ingrijit, de detasat si de curatat.

Desi siguranta primeaza si igiena este extrem de importanta, iar articolele pentru copii necesita curatare frecventa: optati pentru tesaturi netede si evitati-le pe cele texturate.

Cand vine vorba de cumparaturi pentru copii, alegeti intotdeauna cumparaturile direct de la sursa – magazinele specializate pentru copii.

Reprezentantii magazinelor care se ocupa exclusiv cu furnizarea acestor articole, iar informatiile pe care le ofera clientilor sunt nepretuite: consultanta cu privire la cele mai optime solutii indiferent care sunt cerintele, recomandari pentru siguranta garantata si detalii utile pentru a va clarifica nelamuririle

Consultati oferta pentru categoria scaun auto copii disponibila in magazinul online carucioaredecopii.ro.

Produsele prezentate sunt descrise individual si au preturile afisate, iar livrarea se face in toata tara.

Orice alte intrebari aveti, contactati unul dintre reprezentantii companiei la unul dintre numerele de telefon:

  • 0723 666 005
  • 0765 745 009

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului