Cresterea copilului

#camera supraveghere bebe #alecoair

Accesorii care iti fac mai usoara viata de mamica

Femeile incep sa fie mult mai grijulii atunci cand devin mame. Se manifesta instinctul matern, iar copilul ajunge centrul atentiei si al preocuparilor ei. Din fericire, tehnologia a evoluat, astfel ca au aparut produse menite sa vina in sprijinul mamelor si sa le usureze activitatea de zi cu zi.

Doarme bine? Oare nu cumva s-a trezit? Ce se aude? Plange? Sa nu cumva sa pateasca ceva cat e singur! Sunt grijile pe care orice mama le are atunci cand copilul este mic. E si normal. Nu poate fi non-stop langa el, intrucat sarcinile casnice nu pot fi abandonate. Ce solutie exista totusi pentru a supraveghea atent bebelusul chiar si cand nu esti langa el?

Camera de supraveghere bebe este varianta optima pentru a fi mereu conectata cu cel mic, atunci cand el se afla in alta incapere sau chiar cand esti plecata de acasa.

Prin intermediul unei camere de supraveghere instalata in dormitorul celui mic poti veghea asupra lui de la distanta. Camera se instaleaza foarte usor. Practic, ai nevoie de un smarphone sau o tableta care sa aiba instalat unul dintre sistemele de operare iOS sau Android. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pornesti camera, sa instalezi pe gadgetul de care dispui o aplicatie si sa sa urmezi instructiunile.

Patru persoane pot urmari in timp real imaginile pe care le surprinde camera de supraveghere. Evident, este vorba despre persoane de incredere, carora tu le permiti accesul pe baza de parola si dupa verificari amanuntite ale sistemului. Practic, atat tatal, cat si bunicii pot urmari somnul sau joaca micutului.

De departe insa cel mai mare ajutor dat de o astfel de camera este pentru mama. Vei putea sa te misti liber prin casa, sa-ti rezolvi treburile gospodaresti fara sa fii „legata” de incaperea in care sta cel mic. Practic, camera de supraveghere este ochiul magic prin intermediul caruia il supraveghezi. Datorita microfonului incorporat il vei putea auzi atunci cand plange sau daca face galagie atunci cand s-a trezit.

Prin intermediul difuzorului, cel mic te va auzi cand ii vorbesti astfel incat sa il linistesti. In plus, camera este creata astfel incat sa capteze imagini atat pe lumina, cat si pe intuneric.

Conexiunea WiFi iti permite sa te autentifici si sa vezi copilul, chiar daca te afli la birou sau esti plecata din oras.

Insa avantajele nu se opresc aici. Cu modul Baby Journal, poti captura instantanee sau poti realiza filme scurte si clipuri pentru a le impartasi cu prietenii si cu familia prin intermediul conturilor de socializare.

Camere de supraveghere bebe vei gasi in magazinul online AlecoAir. Tot de aici mai poti achizitiona si alte produse utile pentru camera copilului tau, de la proiectoare si lampi cu sunete, la dispozitive de adormire prin generare de zgomot si karaoke pentru copii, dar si umidificatoare sau dezumidificatoare. Comanda se face simplu si nu ai nevoie de un cont pe site pentru asta.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare