Cresterea copilului

#sanatatea tv #bebelus #copil #vaccin #ingrijire copil #dezvoltarea copil #sugar

Afla totul despre ingrijirea copilului in primii doi ani de viata, pe SanatateaTV.ro

Cresterea si ingrijirea copilului reprezinta una dintre principalele griji ale oricarui parinte responsabil. Primii doi ani de viata sunt esentiali pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Este foarte important ca parintii sa beneficieze de informatii de calitate, pertinente, pentru a putea lua deciziile cele mai bune pentru sanatatea copilului , in fiecare etapa a cresterii acestuia.

 

Prieteni, bunici, carti, internet - fiecare sursa de informare iti ofera un alt punct de vedere in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copilului in primii doi ani de viata. Pentru a elimina „miturile” sau sfaturile „dupa ureche”, SanatateaTv.ro iti aduce specialisti meniti sa te indrume in misiunea de parinte.

In perioada 27 iulie - 2 august a.c., SanatateaTV.ro iti propune o serie de emisiuni dedicate cresterii si ingrijirii copilului in primii doi ani de viata. Doamna prof. univ. dr. Ruxandra Rascanu, doctor in psihologie in cadrul Universitatii Bucuresti, va aborda problema nevoii de afectiune a bebelusului.

Alte emisiuni difuzate în acest interval vor clarifica diferite probleme cu care se confrunta parintii: cauzele si tratamentul febrei la bebelusi, diversificarea alimentatiei, aparitia dintilor de lapte, precum si prevenirea principalelor boli ale copilariei prin vaccinarea obligatorie.

Pentru a oferi cat mai multe infomatii extrem de utile parintilor care doresc sa isi creasca bebelusii intr-un mediu propice atat dezvoltarii fizice cat si psihice, SanatateaTV.ro va explora subiectul ingrijirii copilului in cadrul mai multor articole.

Specialistii in domeniu vor acoperi o tematica foarte complexa: constipatia la bebelusi, suzeta – argumente pro si contra, igiena sugarului, bebelusul si animalele de companie, alimentatia sanatoasa pentru un bebelus sanatos, dezvoltarea limbajului la copil, etapele de crestere in primii ani de viata, cursuri de inot pentru nou-nascuti , mersul la olita, deficientele de vorbire.

Subiectele dezbatute si sfaturile oferite in cadrul saptamanii „Cresterea si ingrijirea copilului in primii doi ani de viata” de catre medici si specialisti de renume constituie un suport real pentru parintii care isi doresc copilasi sanatosi si fericiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului