Cresterea copilului

#ghiozdan #ghiozdan scolari #alegere ghiozdan #ghiozdan copii

Alegerea ghiozdanului - motiv de disputa intre copii si parinti?

Exista, printre atatea momente cruciale din viata unui scolar, precum teste, serbari, vacante, unul cu adevarat exceptional: inceperea noului an scolar, eveniment ce il incarca de mandrie deoarece atesta faptul ca "a mai crescut" si ca poate sta indreptatit la "masa adultilor".

In acest context, pregatirea copilului pentru inceputul anului scolar nu trebuie tratata cu superficialitate, iar principala achizitie in care parintele trebuie sa investeasca timp si energie este ghiozdanul. Acesta a devenit astazi mai mult decat un "recipient" in care sunt depozitate rechizitele, ci o extensie a scolarului, cochilia sa timp de noua luni si o plasa de siguranta. De aceea, ghiozdanul trebuie sa fie colorat, vesel, animat, astfel incat sa fie purtat cu placere de cel mic, dar trebuie sa fie si spatios, comod, rezistent, aspecte ce cad mai mult in grija parintilor.


Din nevoia de a impaca functionalitatea cu estetica si generatia adultilor cu cea a copiilor, au aparut ghiozdanele echipate pentru scolari Disney. Si nu, nu trebuie sa strabateti "sapte mari si sapte tari" ca in povesti pentru a le obtine, deoarece se gasesc la o aruncatura de bat, in toate magazinele Diverta. Avantajul principal al acestora este ca vin la pachet cu rechizitele necesare activitatii de la cursuri, astfel ca nu va mai trebui sa le cumperi separat. Economisesti, deci, timp pe care ai putea sa-l petreci alaturi de copilul tau, savurand o prajitura, de exemplu! Daca tu o sa alegi un ghiozdan echipat pentru aceste avantaje practice, pentru calitatea superioara a materialului, pentru buna sa compartimentare si pentru ca este confortabil, cel mic va selecta ghiozdanul care evoca animatiile indragite de el, alegere usoara avand in vedere diversitatea ghiozdanelor cu licente Disney din magazinele Diverta! Astfel, personajele indragite de el din productiile Disney - Violetta, Cars, Sofia intai, Frozen – vor putea deveni noii lui colegi de scoala.

Inceputul de an scolar poate fi o provocare pentru toata lumea, parinti si copii deopotriva, insa cel mai important este sa depaseasca aceasta etapa impreuna! Victoria de la cumparaturi, concretizata in cele mai bune si frumoase ghiozdane, poate fi un imbold pentru marea reusita a scolarului: premiul I cu coronita!

Daca vrei sa achizitionezi ghiozdanele echipate, arunca un ochi pe www.dol.ro sau da o fuga in orice magazin Diverta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare