Cresterea copilului

#casuta cu surprize #petreceri copii

Andreea Balaban despre Casuta cu Surprize

Andreea Balaban este initiatoarea proiectului Casuta cu Surprize , un loc de joaca si de petreceri pentru copiii din Bucuresti.
 

Cateva cuvinte despre Casuta cu Surprize

Casuta cu Surprize este un proiect de suflet pe care l-am dezvoltat in primul rand din perspectiva de mama, dar si prin prisma meseriei pe care o practic, cea de medic. Este un loc de joaca pentru copii, un loc unde acestia nu sunt numai supravegheati, ci sunt indrumati si incurajati sa isi dezvolte creativitatea si inteligenta


De ce angajatii sunt "altfel"?

Am vrut ca tot proiectul Casuta cu Surprize sa fie "altfel", iar in educatia copiilor, cel mai mult conteaza modelele. Personalul este specializat in educarea copiilor, evident, pe grupe de varsta, cu studii de specialitate si experienta relevanta.


Ce activitati desfasurati practic?

Casuta cu Surprize ofera doua tipuri de activitati. In primul rand este vorba de un loc de joaca, ceva mai mult decat cele obisnuite din supermarketuri, unde parintii isi lasa copiii sa isi consume energia zbenguindu-se. Aici ne jucam, dar consumam energia constructiv, invatand ceva nou. Programele de joaca sunt concepute alaturi de un psiholog, asa ca nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Al doilea tip de activitate o reprezinta petrecerile pentru copii. Acestea le dau ocazia celor mici sa isi aleaga tema, sa pregateasca petrecerea ei insisi, bucuria fiind mai mare cand sunt implicati direct in organizare.

 

Ce alte avantaje are Casuta cu Surprize?

Avantajul principal il consider ca fiind promovarea unei vieti sanatoase. Cei mici sunt incurajati sa manance sanatos, toate alimentele pe care le primesc aici sunt 100% naturale, iar personalul incearca sa ii apropie de fructe, legume, sa ii faca sa se simta atrasi de acest aspect.

Un alt avantaj este ca aici iti poti lasa copiii pentru o seara avand siguranta ca sunt ingrijiti de niste profesionisti, iar timpul nu este pierdut, ci castigat. Un plus de educatie si de armonie.


Cum pot parintii sa apeleze la Casuta cu Surprize?

Adresa noastra este: B-dul Pache Protopopescu nr. 7, sector 2 , Bucuresti.

Si puteti oricand vizita site-ul nostru, www.casutacusurprize.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0735197488 pentru mai multe detalii sau pentru programari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare