Cresterea copilului

#baby boom show #targ copii #targ pentru copii

Baby Boom Show vine in noiembrie cu o multime de surprize!

In perioada 3 – 6 noiembrie, la Romaero Baneasa , scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera bebelusului , leagane, dulciuri, precum si diverse servicii (asigurari, banci de celule stem sau servicii bancare).

Sub conceptul „Disco Baby Boom”, targul se va desfasura pe o suprafata de 6.000 metri patrati si va reuni sub acelasi acoperis toti marii producatori, importatori si distribuitori de articole pentru copii si gravide.


Danseaza in ritm de Baby Boom si castiga o multime de premii!


Una dintre atractiile celui mai mare targ din Romania pentru copii intre 0 – 5 ani si viitoarele mamici va fi concursul de dans pentru micutii amatori. Daca micutul tau nu sta locului, atunci il puteti aduce vineri, 4 noiembrie, ora 14.00, la ringul de dans amenajat special la Baby Boom. Cel mai aplaudat dintre dansatori castiga o petrecere pentru un grup de 10 copii, care contine: decor tematic, tort, animator, invitatii pentru petrecere.

 

Mare atentie! Limita de varsta la inscriere este de 10 ani!


De asemenea, la Baby Boom Show aveti nenumarate sanse de castig. Puteti descoperi produsele dorite, la preturi speciale, sau puteti castiga un premiu din numeroasele concursuri si tombole organizate in cadrul targului.


Intre 3 – 6 noiembrie, la Romaero Baneasa, va avea loc si binecunoscutul Maraton al carucioarelor. Concursul este dedicat in exclusivitate taticilor – cel mai rapid dintre ei va castiga un carucior de firma pentru copilul lui.

Urmareste-i pe facebook (//www.facebook.com/babyboomshow.ro) si pe site-ul evenimentului, www.babyboomshow.ro !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului