Cresterea copilului

#babyexpo #sala polivalenta #bebelus #gravida

Baby Expo te pregateste pentru rolul de mamica

Daca esti insarcinata, iar in scurt timp urmeaza sa devii mamica inseamna ca stii deja ca este timpul sa incepi pregatirile si cumparaturile, astfel incat venirea pe lume a bebelusului sa nu te surprinda fara toate obiectele necesare. In acest sens, Baby Expo iti vine in ajutor cu un targ special dedicat proaspetelor mamici si bebelusilor, unde vei gasi la un loc toate produsele necesare intampinarii noului membru al familiei.


Iata o lista cu cateva dintre cele mai deosebite obiecte pe care le poti gasi la acest targ si cat de importante sunt ele pentru comoditatea si bunatarea ta si a bebelusului tau.


Carucior sport Jane sonic


Caruciorul sport Jane sonic se afla printre cele mai apreciate si premiate carucioare sport, iar acum revine in Romania.  Acesta are o greutate de 5.5 kg, este foarte practic deoarece se pliaza asemenea unei umbrele si ocupa foarte putin spatiu. Caruciorul esre prevazut cu centura de siguranta, dar si cos de cumparaturi pentru mamica.


Caruciorul Stokke Xplory Complete 


Daca iti doresti sa il tratezi pe bebelus ca pe o vedeta, ii poti achizitiona un dispozitiv cool si trendy, cunoscut drept caruciorul preferat de celebritatile din intreaga lume.


Recaro Start


Recaro Star este primul scaun de copil din lume construit pe un cadru de aluminiu tubular, cu difuzoare audio integrate in tetiera si mp3 player. Imagineaza-ti cat de usor iti va fi sa il adormi si sa il linistesti pe micutul tau in orice moment, avand la dispozitie melodiile sale preferate.

Ceas muzical


Ceasul muzical este o jucarie vorbitoare care il ajuta pe bebelus sa se familiarizeze cu limbajul in mod natural datorita numeroaselor functii lingvistice.


Placare in bronz a pantofiorilor


Orice mamica isi doreste sa pastreze vesnic botoseii in care copilul ei a facut primii pasi. Pentru ca in mod normal materialele se deterioreaza in timp indiferent de calitate, acum ai la indemana o solutie absolut inovativa: placarea in bronz a pantofiorilor.


Rochite din matase naturala cu pietre Swarovski


Daca vrei ca fetita ta sa arate ca o adevarata printesa in ziua botezului, trebuie sa stii ca acest lucru este usor de realizat. La Baby Expo vei gasi rochite din matase naturala cu pietre Swarovski, perfecte pentru mica zana.


De asemenea, la targul Baby Expo vei gasi multe alte obiecte necesare atat pentru tine cat si pentru bebelusul tau, incepand de la clasicele produse igiena (biberoane, scutece, lotiuni, creme etc) si hrana, pana la haine si accesorii cu imprimeuri non-conformiste, aduse direct din SUA.


Marea tombola a gravidelor


In acelasi timp, fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la clubul gravidelor cu sfaturi, cadouri dar si cu participara la Marea Tombola a gravidelor. Mai mult decat atat, la Baby Expo vei descoperi ultimele tendinte in moda gravidelor si haine adaptate corpului tau aflat in continua transformare.


Asadar, esti invitata la Baby Expo de joi 27 mai, pana duminica 30 mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare