Cresterea copilului

#parinti #copii #sala polivalenta #eveniment #baby expo

Baby Expo: tot ce ai nevoie pentru copilul tau

Editia de toamna BABY EXPO ii intampina pe parinti, dar si pe viitorii parinti cu o multitudine de surprize si noutati. In cadrul acestui eveniment,parintii vor gasi tot ce au nevoie, incepand de la haine dupa ultimele tendinte,  bijuterii cu pietre semipretioase provenite din Spania, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, pana la servicii de organizare de petreceri pentru copii sau botezuri, centre medicale sau gradinite.


Iata cateva dintre noutatile care vor fi prezentate la evenimentul Baby Expo de la Sala Polivalenta:


Huggie PullUps – scutece cu desene Disney care dispar la umezeala. Astfel, vei sti exact cand copilul tau are nevoie de un scutec nou.


Scutece BumGenius. Acestea sunt cele mai vandute scutele refolosibile din America.


Termometru pentru tampla cu cristale lichide termosensibile. Acesta isi schimba culoarea in functie de temperatura copilului si o afiseaza in numai cateva secunde.


Sterilizator 3 in 1. Poate fi mai degraba considerat un robot multifunctional avand in vedere ca sterilizeaza, gateste la abur si congeleaza.


Bijuterii pentru fetite. Cercei de aur cu pietre semipretioase de provenienta spaniola.


Colectii vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2010 - 2011 care impresioneaza prin varietatea de modele si explozia de culori.


Pe langa toate aceste produse, Baby Expo ii invita pe parinti dar si pe copii sa participe la evenimente, concursuri, seminarii si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei.


Baby Gym


Dorna-Izvorul Alb ii invita pe parinti alaturi de copii sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe, copiii se joaca, fac gimnastica, invata sa mearga in echilibru, in timp ce parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a micutilor.


salsa Baby


Zilnic incepand cu ora 14.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Se anunta multe premii oferita de Medela.


Piticii sportici


Copiii cu varste intre 14 si 35 de luni sunt invitati, alaturi de parinti, sa parcurga 4 probe: catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul, pe un circuit adaptat varstei lor.


De asemenea, Chicco pune la dispozitie un spatiu de joaca prevazut cu balansoare, tobogane si casute.
Parintii care trebuie sa isi schimbe copiii, vor avea la indemana un spatiu special destinat acestui lucru, oferit de Bella Romania.


Mai mult decat atat, targul va gazdui un studio foto pentru copii, clovni, zane, magicieni, face-painting si baloane modelate.


Probabil ca una dintre cele mai mari surprize pentru copiii de toate varstele va fi prezenta Fermei Animalelor. Pe platoul din fata intrarii Baby Expo, va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici se vor putea bucura de prezenta poneilor, iepurasilor si a gainilor.


Viitoarele mamici, in centrul atentiei!


Toate viitoarele mamici sunt asteptate la NUK la Clubul Gravidelor unde vor fi intampinate cu sfaturi si cadouri. Acestea vor fi puse la curent cu ultimele tendinte in moda pentru gravide, idei pentru celebrarea nasterii dar si  informatii despre recoltarea de celule stem.


Parintii sunt invitati la BABY EXPO de joi - 16 septembrie pana duminica - 19 septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului