Cresterea copilului

#cursuri scrima #cursuri gratuite #gratuit #scrima #copii

Beneficiile practicarii sportului nobil! De ce sa-ti inscrii copilul la scrima

Copilul tau este pasionat de scrima si doreste sa le calce pe urme campionilor Marius Covaliu, Tiberiu Dolniceanu sau Anei Maria Branza? Atunci ajuta-l sa practice sportul nobil.

Scrima este un sport nobil care ajuta la dezvoltarea armonioasa a copilului, atat fizic cat si psihologic. Daca cei mici sunt incurajati sa practice scrima, in scurt timp se va remarca o crestere a disciplinei, atentiei, a increderii in fortele proprii, precum si o mai mare eficienta la scoala.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 organizeaza cursuri gratuite de scrima pentru copii. Poate fi inscris orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-9 ani. Cursurile au loc la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ,,Conacul Golescu Grant”, Aleea tibles nr 64, Sector 6.

Cei mici sunt asteptati insotiti de parinti in zilele de marti si joi de la 14.00-16.00, vineri 17.00-19.00 si sambata de la 09.00-11.00.

Pentru inscriere vei avea nevoie de:

  • copie C.I. sau copie certificat de nastere,
  • adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apt sa practice acest sport,
  • cererea tip completata.

Scrima face parte din proiectul ,,Liga Tinerilor Sportivi” care este derulat de DGASPC Sector 6 si vizeaza latura socio-comportamentala a acestui tip de activitati, cu accent pe prevenirea abandonului scolar, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor si adolescentilor din comunitate, precum si de dezvoltare armonioasa, o viata sanatoasa prin sport.

De asemenea, copiii vor invata sa-si controleze emotiile si impulsivitatea, gasind totodata si o alternativa educativa de petrecere a timpului liber.

  •   2015-05-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum ne protejam animalul de canicula

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii