Cresterea copilului

#cadouri #parinti #craciun #sarbatori

Cadouri de Craciun pentru parinti

Daca ai trecut de perioada copilariei si esti deja adolescent, inseamna ca esti pregatit sa oferi si tu, la randul tau, cadouri parintilor tai cu ocazia Craciunului. Nimic nu i-ar bucura mai mult decat un cadou daruit din inima de copilul lor. Indiferent ca este o felicitare, un globulet hand made sau un cadou sofisticat, sufletul oricarui parinte este, intr-un astfel de moment, invadat de o bucurie enorma.

Iata cateva sugestii de cadouri de Craciun pentru parintii tai

Sortimente de cafea sau ceai

Daca parintii tai sunt innebuniti dupa cafea sau ceai si savureaza in fiecare dimineata o ceasca din aceste licori magice, cateva sortimente de cafea sau ceai sunt un cadou potrivit. Nu doar ca le vei face dimineata mai usoara si mai frumoasa, dar vor savura o ceasca de cafea sau ceai mai buna decat oricand. Aceste tipuri de produse mai speciale se gasesc in ceainarii sau cafenele, la standul destinat vanzarii.

O pereche de manusi

Simple sau cu model, colorate sau nu, din mohair sau lana – manusile se gasesc intr-o gama foarte variata, care sa multumeasca toate gusturile. Si ce poate fi mai frumos pentru parintii tai sa primeasca o pereche de manusi de la copilul lor?  Cauta un model care crezi ca ar fi pe placul lor – poti cumpara doua perechi de manusi identice (sa difere doar marimea) pentru a fi mai amuzant.

foto

Daca ai la indemana cateva fotografii cu multe persoane foarte dragi parintilor tai (frati, parinti, bunici, prieteni apropiati) achizitioneaza un album foto si ofera-l “imbogatit” cu toate aceste fotografii. Este o idee de cadou inedita, de care parintii tai se vor bucura enorm.

Cadouri home made

O felicitare facuta de tine

Un cadou facut exclusiv de tine in care ti-ai pus toata dragostea este un dar care ii va incanta pe parinti. Confectioneaza o felicitare dintr-o foaie cartonata pe care sa imprimi o poza cu toata familia de la Craciunul trecut sau sa lipesti o poza cu voi. Mai poti lipi o imagine cu un om de zapada, un glob maruntit si cateva ace de brad. Nu conteaza ca rezultatul nu este demn de o expozitie de arta – important este ca mama si tatal tau se vor bucura ca tu esti Mos Craciun pentru ei.

Un CD cu melodii de Craciun

Fie ca este vorba de track-uri sau mp3, parintii tai vor fi incantati sa primeasca in dar un CD cu muzica specifica Sarbatorilor de iarna . In functie de gusturile lor poti inregistra colinde romanesti (Stefan Banica,  Fuego, Stefan Hrusca, Paula Seling etc) sau straine (Brenda Lee, The Carpenters, Mariah Carey, Wham etc). CD-ul il pot asculta atat in masina, cat si la locul de munca sau acasa.

Ciorapel pentru cadouri

Confectioneaza un ciorap pentru cadouri din cateva materiale  necostisitoare. Ai nevoie de jumatate de metru de stofa rosie, bucatele de material alb si verde, ac si ata rosie si eventual cativa nasturei colorati. Suprapune materialul de stofa, contureaza forma unui ciorap mare, taie dupa forma desenata si apoi coase. Apoi adauga ciorapelului un om de zapada decupat, cativa nasturei albi si fundite verzi. Un cadou expresiv si numai bun pentru ca parintii tai sa primeasca in el si alte cadouri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului