Cresterea copilului

#cadouri copii #cadouri paste #paste #pasti #cos-cadou #cadouri.ro

Cadouri de Pasti de la cadouri.ro

Pentru cei care fac pe Iepurasul de Pasti, goana dupa cadouri a inceput deja. Daca esti grabit, nu ai timp si nici rabdare sa colinzi magazinele sau pur si simplu cauti un cadou mai inedit, cadouri.ro iti ofere solutia. Cum? Printr-un simplu click vei descoperi  o gama larga de cadouri, potrivite oricarei varste, toate in acelasi loc. Si pentru ca surpriza sa fie completa, toate cadourile de Pasti vin gata ambalate de sarbatoare.

 

Cos de Paste Perfect Gift

Iepurasul trece, in primul rand, pe la cei mici. Chiar daca este vorba de multe bomboane, oua de ciocolata, jucarii sau hainute noi, copiii asteapta cu nerabdare sa descopere darurile de Pasti.

Cosul de Paste Perfect de la cadouri.ro este intr-adevar cadoul perfect pentru orice copil. De ce? Pentru ca 3 ursuleti din plus, 3 oua de ciocolata si 11 tablete de ciocolata de diverse sortimente, toate ambalate intr-un cos din rachita cu o fundita festiva abia asteapta sa ajunga in bratele copilului tau. Cosul Perfect costa 185 lei.

Cos de Paste Happy Family

Daca de Pasti te duci in vizita pe la nasi, surprinde intreaga familie cu un cos Happy Family. Cosul de la cadouri.ro are cate ceva pentru toata lumea: o sticla de vin pentru capul familiei, o "Prajitura casei" pentru gospodina, iar pentru cei mici, 2 oua de ciocolata, o punga de bomboane si 15 tablete de ciocolata, diverse sortimente.

De ambalaj nu trebuie sa iti faci grija, pentru ca toate acestea vin gata aranjate intr-un cos din rachita, garnisit cu o fundita festiva. Poti achizitiona Cosul Happy Family la pretul de 170 lei.

Cos de Paste Dolce

Te-ai gandit ca, de sarbatorile Pascale, sa ii vizitezi si pe bunici? Atunci nu te duce cu mana goala si surprinde-i cu un cos de Paste Dolce. Asa cum ii spune si numele, toate ingredientele sunt aromate si dulci: bomboane, 3 tablete de ciocolata, diverse sortimente, o "Prajitura a casei", care merge de minune cu ceaiul de fructe aromat.

Bunicul mai primeste, ca bonus, o sticla de vin, iar pentru o bunica gospodina, in cos se afla si o mini-razatoare. Cosul Dolce poate fi achizitionat pentru 113 lei.

Daca nu vrei sa optezi pentru varianta cosurilor-cadou, atunci Pastele poate fi o ocazie buna pentru a darui diverse cadouri partenerului, rudelor sau prietenilor.

Cutie-cadou pentru El

Vrei sa ii spui intr-un mod clasic si elegant cat de mult il iubesti? Atunci lasa ouale de ciocolata si mizeaza pe un cadou masculin, simplu si rafinat.

Cutia speciala pentru El de la cadouri.ro contine toate ingredientele reusitei: un after shave Armani Black Code, port visit card, cutie cu pix, gravata cu argint pe capac si un ravas de dragoste pe care il poti personaliza.

Toate acestea sunt ambalate intr-o cutie Green Box, potrivita stilului clasic. Cutia-cadou o poti cumpara pentru 574 lei.

Green Gift pentru Ea 

Cu ciocolata si flori vei cuceri in mod sigur orice doamna. Pentru un efect maxim, daruieste-i cadoul Green Gift de la cadouri.ro. Iubita, sotia, mama, sora, bunica vor fi incantate de cutia cadou Green Gift: intr-un cufar ornamental sau o bijuterii , cadouri.ro aseaza pentru tine o cutie de bomboane, o esarfa mare de culoare maro, perle verzi, un portofel negru, decorate cu obiecte tip pietricele ornamentale.

Toate acestea sunt insotite de un ansamblu floral de sezon. Cadoul Green Gift il poti comanda la pretul de 175 lei.

Album foto rustic

Iubitorilor de obiecte vintage sau rustice nu trebuie sa le lipseasca acest album foto , de la cadouri.ro. Realizat in intregime manual, albumul rustic are copertile confectionate din piele naturala, sculptata cu un model deosebit.

Paginile albumului imita perfect hartia pe care obisnuiau sa scrie stramosii nostri, fiind, de asemenea, confectionate manual. Poti achizitiona albumul rustic pentru 75 lei.

Jucarii din plus si paturica

Copiii se lasa imediat cuceriti de jucariile moi si plusate. Nu te indeparta de ideea clasica si daruieste-i copilului tau un ursulet de plus, care aduce cu el si o paturica. Iar daca vrei sa ii cultivi copilului tau gustul pentru obiectele frumoase si rafinate inca din copilarie, atunci introdu-i in lumea jucariilor o papusa de portelan. Se va indragosti pe loc de delicatetea acesteia.

Poti achizitiona acest set pentru 200 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului