Cresterea copilului

#baby expo #babyexpo.ro #expozitie #baby expo iarna

Cadouri inspirate si oferte speciale la BABY EXPO!

ADVERTORIAL

BABY EXPO, Editia 37 de Iarna isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere cele mai inedite produse, sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si sa beneficieze de oferte speciale. Timp de 4 zile, cele peste 165 de companii prezente asteapta parintii cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.


Printre noutatile de la aceasta editie se numara:

  • Singurul carucior din lume pliabil automatizat - dotat cu lumini de pozitie care se aprind automat, ecran cu cristale lichide pe maner care afiseaza temperatura exterioara, viteza, distanta parcursa, nivelul de incarcare al bateriei.
  • Ursuletii termici BEDDY BEARS cu efect terapeutic - se incalzesc in cuptorul cu microunde, in cursul zilei sunt jucaria perfecta, iar seara o sursa minunata de parfum si caldura pentru un somn linistit
  • Tortul de pampers - cadoul ingenios, practic si perfect pentru Baby Party, nastere, botez
  • Jucaria de plus Tranquile turtle: transforma camera copilului intr-o oaza de liniste, proiecteaza o lumina subacvatica pe peretii camerei si emite sunete calmante, cum ar fi clipocitul lin al apei si valurile oceanului.
  • Prima tinuta de ocazie a bebelusului - rochite din materiale fine, dantela, organza, matase, decorate cu cristale Swarowski, perle si pene pentru printese si costume din catifea si matase pentru printi.
  • Babetele Skibz - nu numai ca arata minunat, dar si functioneaza, un accesoriu indispensabil pentru a definitiva tinuta bebelusului tau
  • Bucataria vorbitoare - stimuleaza imaginatia celui mic prin invatare
  • Perna pentru gravide Starry Night - perna care face cat 5 : sprijina capul, ceafa, spatele, burtica, picioarele
  • Termometru 5 in 1 fara contact ThermoFlash - masoara temperatura corpului, a biberonului, a alimentelor, a camerei, a apei inaintea baitei
  • Mister DJ Karaoke - copilul se distreaza ascultand melodii Pop, Rock si Reggae, poate canta si se poate inregistra
  • Sacul de dormit care respira - permite accesul aerului prin material, este foarte absorbant si inlocuieste paturicile care se misca prin patut
  • Colectia vestimentara de Craciun pentru bebelusi
  • Cizme de ploaie si zapada IGOR - captusite cu blanita artificiala, talpa din cauciuc durabila si antiderapanta.
  • Saculetii de infasat Woombie - cea mai sigura si confortabila metoda de infasare pentru bebelus, recreand perfect mediul din burtica mamei.
  • Primul sampon pe baza de apa termala pentru bebelusi de la URIAGE - respecta echilibrul pielii capului, lasa parul moale, stralucitor, nu irita ochii si are parfumul „doudou”.
  • Fotoliul balansoar Mamaroo - 5 tipuri de leganare, la fel cum leagana mamica bebelusul in brate.
  • Olita multifunctionala 3 in 1 - cuprinde intr-un spatiu restrans o olita, un reductor si un inaltator.
  • Caruciorul Stokke CRUZI - se transforma pe masura ce copilul creste.
  • Pompa electrica dubla pentru san Medela Swing Maxi - imita ritmul natural de supt al bebelusului si face ca extragerea laptelui sa fie delicata si eficienta
  • Cizmulite prewalker cu talpa moale, antiderapanta, imblanite pe interior, inclusiv pe talpa si inchidere velcro


Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO

Fiecare viitoare mamica beneficiaza gratuit de o fotografie profesionala si de o sedinta de make-up, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete. Viitoarele Mamici descopera la BABY EXPO ultimele tendinte in moda pentru gravide, afla mai multe despre celebrarea nasterii si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a Bebelusului.

Parintii sunt invitati sa participe la evenimente, concursuri si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei

La Ursuletul Albastru/Restaurantul bebelusilor, Nestle ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa! Meniul este bogat si variat, satisface gusturile si celor mai mofturosi bebelusi si este gratuit.

BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici- Dorna-Izvorul Alb invita parintii si copiii sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe copiii se joaca, fac gimnastica, invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic. BABY Gym se desfasoara in zilele de joi si vineri intre orele 14.00-19.00.

Siguranta Auto. Aici, specialistii Maxi-Cosi ii sfatuiesc pe parinti cum sa aleaga fotoliul auto potrivit in functie de dimensiunile copilului, pentru ca acesta sa calatoreasca in siguranta si confort. De asemenea parintii pot participa la demonstratii practice de montare/demontare a fotoliilor auto.

Piticii Sportivi - cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe: Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul la concurs si premiaza toti copiii.

Salsa BABY. Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau! Zilnic la ora 12.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de BABY-NOVA.

Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - in fiecare zi la orele 11.00, Bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.

Spatiu de Alaptare Medela - intr-un cadru prietenos, curat si discret, mamicile au posibilitatea sa alapteze bebelusul

Demonstratii de prim-ajutor - formatorii si voluntarii Crucii Rosii, Filiala Sector 6, organizeaza demonstratii interactive de prim ajutor in cazul accidentarilor "de vacanta", in cazul accidentelor casnice si in cazul accidentelor rutiere, adresandu-se atat parintilor, viitorilor parinti cat si copiilor.

"TOALETA VESELA" - bebelusultau.ro - din curtoazie pentru clientii nostri si vizitatorii BABY EXPO, echipa bebelusultau.ro igienizeaza, decoreaza si inveseleste cu drag toaletele Salii Polivalente. Acum puteti pasi fara frica, puteti atinge clantele, va puteti spala, usca si parfuma in scurta dumneavoastra vizita.

Clovni, Zane, Magicieni, face-painting si baloane modelate, activitati istete.

Honda - Partener Oficial Auto al salonului BABY EXPO

Copiii schimba perspectiva parintilor in ceea ce priveste prioritatile lor in viata. Avand in vedere interesul crescand al parintilor pentru siguranta copilului, Honda vine in intampinarea acestora cu sfaturi legate de alegerea masinii potrivite pentru intrega familie. Orice autoturism Honda poate fi si o excelenta masina de familie ce asigura portabilitatea in conditii de maxima siguranta si confort.

Parintii sunt invitati la BABY EXPO de Joi, 22 Noiembrie pana Duminica, 25 Noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola BABY EXPO !

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/BabyExpoRomania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului