Cresterea copilului

#cadou #craciun #adolescenti

Cadouri pentru adolescenti de Mos Nicolae

Chiar daca adolescentii nu mai cred in Mos Nicolae, in mod sigur s-ar bucura sa gaseasca in ghete un cadou frumos. Asadar, iata cateva cadouri care il vor face sa retraiasca aceleasi emotii ca in copilarie.

1 Cadouri pentru baieti



Casti audio

Cu fir sau wireless, castile audio il vor face foarte fericit pe adolescentul tau. Castile sunt perfecte pentru momentele in care vrea sa joace un joc galagios, cand vrea sa asculte muzica preferata sau cand doreste sa vorbeasca cu prietenii pe internet.



Role sau bicicleta

Daca este pasionat de activitatile sportive, adolescentul se va bucura daca Mosul ii va aduce in dar o pereche de role sau o bicicleta. Nu numai ca aceste doua lucruri il stimuleaza sa faca sport, insa se va putea deplasa si mai usor la scoala si inapoi sau chiar la cumparaturi.



Ceas multifuntional

Un ceas care sa aiba functia de telefon,  inregistrare vocala, mp3 player, calculator , termometru si stocare de date in acelasi timp este un accesoriu foarte apreciat de catre adolescenti. Ceasul Hyundai W100 are toate aceste calitati care il vor face pe copilul tau foarte fericit.

2 Cadouri pentru fete



Ingrijire cosmetica


Fetita ta a devenit deja domnisoara si este foarte bine sa o tratezi ca atare. Pentru ca in mod sigur utilizeaza deja cateva produse cosmetice, pentru a ascunde neplacutele cosuri, ofera-i posibilitatea de a folosi exact ceea ce are nevoie.  Achizitioneaza-i un set de cosmetice adaptate tipului ei de piele si explica-i cum trebuie sa le foloseasca pentru a avea un ten frumos .



Placa de intins parul

Placa de indreptat parul este un aparat pe care foarte multe fete si-l doresc. Cu ajutorul acestui aparat fiica ta va avea un par perfect drept, insa isi poate face si niste bucle foarte frumoase. Placa se potriveste si unei fete cu parul ondulat, dar si uneia cu parul drept. In comert se gasesc tot felul de modele, care de care mai ingenioase, cu afisaje electronice, cu setare de temperatura etc.



Aparat foto

Fetelor le place sa faca poze dar si sa fie fotografiate, astfel ca va fi foarte fericita sa primeasca o camera foto. Un aparat micut, cat sa ii incapa in geanta si sa il poata manui cu usurinta este absolut perfect. Iar daca adelescentei ii place o anumita culoare, pe piata se gasesc oferte destul de variate in acest sens.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului