Cresterea copilului

#cadouri #bebelusi #parinti #interfon

Cadouri pentru proaspetii parinti

Prietenii tai cei mai buni sau un cuplu din familia ta tocmai au devenit proaspat parinti? Ei bine, acesta este un motiv de bucurie pentru toata lumea, dar si o ocazie nemaipomenita pentru a le oferi acestora un cadou cat mai util pentru „meseria” de parinti.


Iata cateva cadouri perfecte pentru proaspetii parinti.


Album foto


In primele zile de viata, parintii sunt dornici sa-si pozeze zi de zi micutul in cele mai diverse situatii: la baita, cand mananca, cu bunicii etc. Tocmai de aceea un cadou care le va placea cu siguranta este un album foto pentru bebelus, in care sa adune toate pozele realizate bebelusului. Pe langa faptul ca acesta este un cadou potrivit si chiar util, parintii isi vor aminti de tine ori de cate ori vor rasfoi albumul. Opteaza pentru un album invelit in piele pentru ca este mai rezistent si usor de curatat si evita-le pe cele imbracate in catifea sau alte materiale textile pentru ca murdaria se prinde mai repede de ele, iar petele sunt mai dificil de indepartat.


Geanta pentru scutece


Daca te gandesti sa le oferi un cadou foarte util proaspetilor parinti, o geanta speciala pentru scutece este alegerea perfecta. Aceasta este prevazuta cu mai multe compartimente si spatii de depozitare in care parintii pot tine biberoane, servetele sau alte obiecte necesare unui bebelus. Atunci cand cumperi un astfel de cadou, asigura-te ca produsul este realizat dintr-un material rezistent pentru a suporta o greutate mai mare , ca are o cusatura buna si ca geanta are o culoare cat mai practica, care nu se pateaza la orice atingere.


Un cos pentru cosmetica bebelusului


Chiar daca parintii au cumparat pentru bebelus sampon, sapun sau ulei de baie, niciodata nu se poate spune despre produsele de ingrijire ca sunt prea multe.  Cumpara un cos impletit si umple-l cu produse de ingrijire special create pentru copii: sampon, gel de dus, ulei de baie, ulei de masaj, perie de par din fire naturale etc. Asigura-te ca toate produsele sunt cat mai naturale, ca nu contin ingrediente chimice periculoase pentru pielea bebelusului. Cel mai bine ar fi sa achizitionezi produse din farmacii sau de la producatorii care se bazeaza doar pe ingrediente naturale .


Gasesti aici o lista cu ingrediente nocive care se gasesc in produsele pentru bebelusi, lista pe care trebuie sa o ai in calcul atunci cand oferi un astfel de cadou.


Port bebe


Un port bebe este un produs care permite parintilor sa fie mereu aproape de bebelusul lor, fara sa intampine durerile de brate sau de spate. Port-bebe -ul este un accesoriu util si comod atat pentru parinti cat si pentru cel mic.
Atunci cand alegi un astfel de cadou, este de preferat sa optezi pentru o nuanta inchisa,  in primul rand pentru ca este mai usor de intretinut. De exemplu, bleumarin-ul este o culoare potrivita indiferent ca este vorba de o fetita sau baietel. De asemenea, alege un produs de calitate care sa fie confectionat bine si care sa aiba un risc de deteriorare foarte mic.


Interfon pentru camera bebelusului


Un interfon este un obiect indispensabil pentru parintii foarte ocupati care pe langa ingrijirea copilului vor sa se mai dedice si activitatilor casnice. Astfel, mama nu trebuie sa il mai pazeasca pe copil atunci cand doarme daca este „echipata” cu un astfel de accesoriu. Interfonul pentru supravegherea copilului este format din doua aparate: unul aseaza in camera copilului, iar unul in camera in care se afla unul dintre cei doi parinti. Atunci cand acest interfon este pornit, parintii aud orice zgomot din camera copilului.


Alege un interfon care sa functioneze pe o distanta cat mai mare, mai ales daca parintii au o locuinta spatioasa.


Camera foto


In cazul in care cei doi printi nu detin o camera foto, in mod sigur s-a bucura sa primeasca una si sa imortalizeze toate momentele de fericire pe care le traiesc alaturi de bebelus. Nu trebuie sa fie o camera performanta, ci una compacta, care sa fie usor de transportat si utilizat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare