Cresterea copilului

#nerf #copii #sport

Care este rolul sportului in viata copilului?

Fie ca vorbim despre adulti sau despre copii, sportul are un rol important in viata noastra si are multe implicatii pozitive asupra sanatatii. Acesta se resimte atat asupra fizicului, cat si asupra mintii.

"Asupra fizicului, sportul ofera posibilitatea dezvoltarii unui corp armonios, echilibrat. Iar impactul asupra mintii la copii se face resimtit prin dezvoltarea mai multor abilitati care ii vor folosi in viata de adult, cum ar fi capacitatea de a conduce sau de a urma un lider in societate.", spune trainerul Sandu Georgian.

Daca vrei sa afli mai multe despre efectele sportului asupra dezvoltarii, urmareste materialul pregatit de Sandu Georgian:

Ofera-i copilului tau sansa de a participa pe parcursul verii la cat mai multe activitati sportive. O idee ar fi sa-l inscrii la Tabara NERF, cea mai cool tabara tematica a verii. Pe langa promisiunea distractiei care va atinge cote maxime alaturi de cele mai noi blastere NERF, cei mici vor merge intr-o excursie in care vor afla informatii utile de prim ajutor, se vor da cu tiroliana si isi vor testa agilitatea in cadrul activitatilor de catarare si coborare in rapel. In plus, vor avea ocazia sa testeze si sa ia acasa o multime de jocuri din portofoliul Hasbro: Monopoly, Jenga, Spune in Gura Mare etc.

Mai multe informatii despre tabara si inscriere gasiti accesand //www.tabaranerf.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare