Cresterea copilului

#carucioare copii #carucioare #modele carucioare #preturi carucioare

Carucioare de copii: modele si preturi

Pe cat de indispensabile sunt carucioarele de copii , pe atat de dificila este alegerea modelului potrivit pentru nevoile si confortul celor mici. Oferta suprasaturata de pe piata , preturile variate, brand-urile multiple, dotarile mai mult sau mai putin utile, dar la moda, fac ca alegerea caruciorului potrivit sa fie din ce in ce mai complicata.

Iata ce modele de carucioare de copii exista pe piata si care sunt preturile in care se incadreaza ele!
 

Modele de carucioare de copii


Carucioare de copii de tip landou

Caruciorul de tip landou este unul dintre cele mai practice si stabile carucioare de copii pe piata.

Cu design-ul si aspectul sau usor vintage, landoul permite pozitionarea copilului cu fata catre tine si iti ofera posibilitatea sa fii atenta tot timpul la el. Aceasta pozitie este favorabila si copilului, deoarece impiedica vantul, ploaia sau zapada sa ii bata in fata.

Spre deosebire de alte carucioare de copii, cel de tip landou asigura un confort sporit, iar cele mai multe modele permit detasarea landoului si folosirea lui individuala.
 

Carucioare de copii sport


Carucioarele de copii de tip sport se mai numesc si umbrela. Sunt cele mai practice, usoare si ieftine carucioare copii de pe piata.

Ele sunt acele dispozitive clasice, inzestrate cu manere duble, rotunjite sau curbate, care se pliaza usor. De aici provine si numele de umbrela", modul de compactare fiind asemanator cu inchiderea unei umbrele.

Sunt considerate sport, deoarece sunt dotate cu sisteme de franare, centura de siguranta si amortizoare pentru a spori confortul copilului in timpul plimbarilor.
 

Carucioare de copii modulare


Carucioarele de copii modulare sunt formate din amplasarea mai multor carucioare intr-unul singur. De obicei, ele vin in variante duble (gemeni) si triple (tripleti), dar se pot face si pentru mai multi copii, pe comanda.

Ele pot fi dotate cu functii complexe si accesorii la fel cum sunt carucioarele de copii simple, in functie de bugetul si preferintele parintilor.
 

Carucioare de copii 2 in 1, 3 in 1


Carucioarele multifunctionale sunt extrem de utile si practice. Chiar daca au pret mai piperat la achizitionare, ele te ajuta sa economisesti banuti in cazul altor accesorii de care are nevoie copilul mic .

Carucioarele de copii 2 in 1 includ carucior standard si landou detasabil sau cosulet pentru masina, dupa preferinta parintilor.

Cele 3 in 1 includ atat caruciorul standard, cat si landoul si cosuletul auto, permitand deplasarea usoara a copilului din carucior direct in masina sau plimbarea lui doar in landou (pe post de cosulet de bebelusi).

Carucioarele multifunctionale de acest tip cuprind mai multe utilitati si dispozitive, care se detaseaza si pot fi folosite independent de carucior.
 

Preturi pentru carucioare de copii


Preturile carucioarelor variaza in functie de dotari, accesorii, functii, dar si de brand, magazin, locatie etc.

Exista pe piata din Romania carucioare de copii si la pretul de 48.76 lei. Acestea sunt cele mai ieftine si sunt sarace in dotari. In aceasta categorie se incadreaza, de regula, carucioarele sport sau umbrela. Au dotari standard.

Preturile cresc si pana la 400-500 de lei pentru cele duble, de tip 2 in 1 sau care au functii speciale. Pretul poate oscila si pe baza materialului folosit la constructia caruciorului, design si brand.

Cel mai scump carucior de copii de pe piata poate depasi 4500 de lei si se bazeaza pe concepte noi de functionalitate si design, dar mai ales pe tehnologii revolutionare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului