Cresterea copilului

#ghiozdan #copil #concurs #ookee.ro #mickey mouse #pisicuta marie

Castiga un ghiozdan pentru copilul tau!

Toamna se numara bobocii, iar copilul tau tocmai a inceput un nou an scolar. L-ai "gatit" cu uniforma, caiete nou-noute, pixuri si creioane colorate. Acasa.ro si Ookee.ro vor sa ii ureze mult succes la scoala micutului tau oferindu-i un ghiozdan de poveste.

 

La scoala, cu Mickey Mouse si pisicuta Marie

Pisicuta Marie si soricelul Mickey Mouse se regasesc pe ghiozdanele pentru fetite si baietei de la ookee.ro. Ca sa fie cat mai practice, acestea mai au atasate si cate un recipient pentru apa. Pentru un plus de confort, ghiozdanele au manerul intarit, cureaua pentru umar si pentru luat la spate ajustabile. Colturile de jos sunt protejate cu plastic moale. Poti sa il cureti foarte usor cu o carpa umezita in putin detergent .

Cu siguranta fetitele vor adora blanita pisicutei Marie si inimioara -buzunar, decorata cu trandafiri si strasuri, iar baieteii vor fi vedetele clasei, cu Mickey Mouse imprimat atat pe ghiozdan, cat si pe capacul sticlei.

Castiga un ghiozdan pentru copilul tau!

Micutul tau deja te trage de maneca si isi doreste unul dintre ghiozdanele de mai sus? Nimic mai simplu! Participa la concurs si fa-i astfel o surpriza copilului tau! Cum? Intra pe forum.acasa.ro si descrie scoala unde invata fetita sau baiatul tau, dand click aici. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri.

ATENTIE! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte! Concursul se desfasoara in perioada 22 septembrie – 05 octombrie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 05 octombrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Mult succes!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului