Cresterea copilului

# alegere carucior #carucior #carucior copii

Cautati carucioare pentru copii? - Iata tot ce trebuie sa stiti despre aceste mici vehicule dedicate celor mici

Perioada venirii pe lume a unui copil este un moment unic si emotionant pentru orice familie si, oricat de mult ne-am pregati pentru aceste clipe mult visate, parca niciodata nu putem sa prevedem toate intamplarile care vor urma.

Amenajarea camerei, cumparaturile de hainute, obiecte de igiena, carucioare pentru copii, reviste pentru informarea mamicii, toate trebuie puse la punct pentru a-i oferi micutului tot confortul necesar in primele luni de viata.

De departe, cel mai esential obiect este caruciorul. Acesta faciliteaza deplasarea cu micutul si ajuta parintii sa se bucure de o experienta relaxanta in afara casei, alaturi de copilul lor.

De ce ne trebuie un carucior pentru micut?

In primul rand, plimbarile afara in primele luni de viata depind de un carucior. Astfel, micutul va sta confortabil si va putea fi plimbat cu usurinta mult mai mult timp decat ar rezista mama sau tatal cu cu cel mic in brate.

In al doilea rand, confortul oferit de carucior este sporit, mai ales cand ne confruntam cu temperaturi nu foarte prietenoase. Fie ca afara este foarte cald, fie ca este se nregistreaza temperaturi scauzte, copilul va fi protejat de vitregiile vremii in caruciorul ideal.

Cum facem alegerea cea mai potrivita?

Alegerea caruciorului potrivit nevoilor fiecaruia se face dupa niste criterii foarte simple. De exemplu, daca nu beneficiati de foarte mult spatiu in locuinta, trebuie sa optati pentru carucioare de copii pliabile, care se strang si ocupa doar cativa zeci de centimetri.

Daca spatiul de depozitare este unul generos, caruciorul copilului poate fi unul solid, cu multe compartimente si accesorii.

Totodata, e bine sa aveti in vedere schimbarile de anotimp, ca sa il puteti utiliza pe tot parcursul unui an. Sunt recomandate, in acest sens, carucioarele pentru cei mici, care au huse deasabile, calduroase iarna, si din materiale ce permit circulatia aerului, pe timpul verii.

Astfel, nu veti fi nevoiti sa investiti banii in doua carucioare pentru cel mic, si veti folosi cu brio unul singur, eficient si iarna si vara.

Unde putem gasi caruciorul ideal pentru copilul nostru?

Piata romaneasca de carucioare pentru copii este bogata in oferte atractive, dezvoltandu-se mult pe acest sector.

Totusi, este important sa ne orientam catre companiile cu experienta vasta si cu recomandari bune din parte parintilor care au testat produsele.

In acest sens, gasim magazinul online CarucioareDeCopii.ro o adevarata oaza de inspiratie in gasirea caruciorului perfect pentru micut.

Magazinul dispune de o gama diversificata de carucioare pentru copii, adresandu-se atat celor mai exigente cerinte, cat si celor mai modeste pretentii, venind in intampinarea clientilor cu oferte pentru toate buzunarele.

CarucioareDeCopii.ro ofera o gama complexa de carucioare pentru confortul si siguranta micutilor.

Magazinul online ofera gama diversificata si complexa de carucioare pentru bebelusi, oferind solutii tuturor parintilor.

Aici regasim: carucioare 2 in 1, carucioare 3 in 1, carucioare pentru gemeni, carucioare sport, carucioare tip umbrela, patut bebe lemn si scaune auto pentru copiii nostri.

Acestea se afla zilnic in promotii si puteti gasi un carucior ultramodern, la un pret foarte accesibil.

Nu ai mai comandat online? Nimic mai simplu!

Dupa ce te-ai hotarat asupra modelului dorit, poti telefona pentru detalii suplimentare, iar cand ai decis sa achizitionezi un anumit produs, poti efectua o comanda telefonica sau direct pe site.

Cu doar cateva click-uri comanda este pregatita, si o vei primi in termen de 24-72 de ore, cu exceptia zilelor de reduceri precum Black Friday, cand coletul va sosi in ceva mai multe zile.

Un curier rapid iti va aduce comanda acasa, anuntandu-te inainte cu cateva ore. Poti fixa cu acesta ziua si ora la care vrei sa-l primesti. Achiti coletul in momentul in care intri in posesia lui si poti sa-ti scoti prichindelul la plimbare.

In caz ca iti vrei banii inapoi sau, pur si simplu te ai razgandit asupra modelului caruciorului pentru copii, poti returna coletul in 14 de zile de la data primirii comenzii, fara sa dai nicio explicatie.

Cum pot contacta magazinul pentru carucioare de copii?

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Adresa depozit: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului