Cresterea copilului

#nume copii #nume regal #diana #elisabeta #zara #George Alexandru

Ce nume regal poti alege pentru copilul tau

Pentru viitorii parinti, unul dintre cele mai asteptate momente este alegerea numelui pe care copilul il va purta toata viata. Sa fie un nume traditional, exotic sau de sfant? Aceasta este intrebarea cu care se confrunta majoritatea parintilor. Ce ai spune daca ai alege pentru bebelus un nume regal, puternic si plin de rezonanta?

1. George Alexandru

Nasterea bebelusului regal a generat un adevarat val de simpatie in intreaga lume, iar numele mostenitorului coroanei britanice a devenit rapid un "must have" in randul tinerilor parinti. George Alexander Louis este numele ales de Kate si de William pentru bebelusul lor. Conform unei specialiste in nume de copii, George este unul dintre cele mai potrivite nume pentru baieti, intrucat are o rezonanta regala.

2. Diana

Pentru multa lume, Printesa Diana a fost un simbol al elegantei si generozitatii, astfel ca, daca vrei ca fetita ta sa poarte cu mandrie un nume atat de indragit, il poti trece pe lista ta de preferinte.

3. Eduard

Eduard sau Edward, in engleza, este un nume regal care sugereaza prosperitate si bogatie. Acest nume a fost folosit in familia regala britanica inca din secolul al XI-lea si poate deveni si numele baietelului tau.

4. Elisabeta

Un nume regal foarte indragit pentru fetite este Elisabeta sau Elizabeth. Derivatele acestui nume au si ele succes in randul viitoarelor mamici, care isi doresc ca fiicele lor sa poarte toata viata un nume nobil.

5. Carol si Carolina

Carol (Charles) si Carolina (Caroline) sunt doua nume regale cu greutate, preferate de mai multe case regale. In Romania, numele Carol are o veche istorie si a fost ales si pentru cel mai nou membru al familiei regale, Carol Ferdinand, fiul Printesei Lia si al Printului Paul.

6. Zara

In timp ce majoritatea parintilor din familiile regale alege nume istorice pentru urmasii la tron, sunt si situatii in care numele regale au fost cat se poate de exotice si de nonconformiste. Printesa Anne a Marii Britanii, fiica reginei Elisabeta a II-a, a ales pentru fiica ei numele Zara.

Sursa foto:huffingtonpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului