Cresterea copilului

#incepere scoala #copil #himalaya #concurs

Ce ritualuri respectati, an de an, la inceperea scolii?

Pentru tine, ca parinte, nimic nu e mai important decat sanatatea copilului tau. De aceea pregatirea pentru intoarcerea in colectivitate presupune intotdeauna atentie la detalii si alegeri documentate – de la cele mai calduroase hainute, pana la echipamentul perfect pentru orele de sport.

Iei toate masurile necesare pentru a intari sistemul imunitar al copilului si pentru a-l pregati sa faca fata provocarilor sezonului rece si ale interactiunii cu un mediu nou. in toata aceasta nebunie, insa, gasesti intotdeauna timp si pentru activitati distractive. Poate stabiliti un salut amuzant de despartire, iesiti intotdeauna la o prajitura dupa primele ore de curs sau alegeti ghiozdanul doar in ajun de prima zi de scoala.

Povesteste-ne care sunt ritualurile pe care le urmati la fiecare inceput de an scolar si poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in produse din gama Septilin de la Himalaya pentru imunizare si alte produse de ingrijire si rechizite pentru copilul tau.

Vom premia cele mai creative, mai amuzante sau mai frumos povestite ritualuri parinte-copil pentru inceput de an scolar!

Premii:

Poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in: Septilin tablete si Septilin sirop pentru fortificarea naturala a sistemului imunitar si pregatirea organismului pentru sezonul rece, Koflet-H, pastile de supt cu miere si uleiuri esentiale pentru ameliorarea tusei si a durerilor in gat, sampon delicat pentru copii cu Trandafir japonez si proteine din Naut, Pasta de dinti ingrijire completa cu Neem si Rodie, set de creioane colorate si carte de colorat "Himy elefantelul si secretul plantelor", volumul 3 - "Clara descopera importanta igienei si a plantelor".

Perioada de inscriere: 22.09.2017 – 04.10.2017

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului