Cresterea copilului

#parinti #copii #asemanare #copii celebri #copii hollywood

Copii celebri de la Hollywood care seamana leit cu parintii lor

Se spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Daca ne referim strict la asemanarea fizica, Hollywood-ul abunda de copii frumosi, care par bucatica rupta din parintii lor celebri. Baietei sau fetite, cu totii sunt niste mici "sosii" pe care atunci cand le vezi ai impresia ca actorii s-au intors in timp si au redevenit copii. Iata 6 copii celebri care seamana leit cu parintii lor.


1. Ryder, fiul lui Kate Hudson

Tanarul Ryder (9 ani) nu seamana deloc cu tatal sau, legendarul cantaret Chris Robinson. In schimb este bucatica rupta din Kate Hudson (33 de ani). Cei doi sunt vazuti adesea impreuna in ultima perioada, mai ales ca actrita nu mai accepta sa joace in pelicule care presupun o perioada mai lunga de filmare.


2. Ava, fiica lui Reese Witherspoon

Au aproape aceeasi inaltime, aceeasi ochi albastri, aceeasi culoare de par si aceeasi fata ovala. Care-i sora mai mare, te poti intreba. De fapt sunt mama si fiica, Reese Witherspoon si Ava. Adolescenta de 13 ani este unul dintre copiii de la Hollywood care seamana izbitor de mult cu celebra ei mama.


3. Jaden, fiul lui Will Smith

De cand au filmat impreuna SF-ul "After Earth", din ce in ce mai multe voci il aseamana si mai tare pe Jaden cu tatal sau Will Smith. De fapt, la premiera filmului in Japonia, tatal si fiul au optat pentru aceeasi tunsoare, micul Jaden semanand cu Will in adolescenta.


4. Suri, fata lui Katie Holmes

La inceput micuta Suri parea ca seamana cu tatal ei Tom Cruise, insa acum, pe masura ce se transforma intr-o domnisoara, asemanarea cu celebra ei mama Katie Holmes este evidenta. In plus, Suri este un fashion-icon peste Ocean si nu numai, tinutele ei fiind sursa de inspiratie pentru mii de copii.


5. Apple, fiica lui Gwyneth Paltrow

Gwyneth si Apple sunt ca doua picaturi de apa. Nu numai ca au aceleasi trasaturi genetice - inalte, blonde, fata ovala si ochii mari - si atunci cand se imbraca la fel, cele doua seamana leit.


6. Kaia, fiica lui Cindy Crawford

Cu asa mama frumoasa, nici nu este de mirare ca tanara Kaia (11 ani) a mostenit aceleasi gene. Peste cativa ani, cand cele doua vor iesi impreuna la plimbare, pana si celor mai inversunati fani le va fi greu sa isi dea seama care este Cindy si care este Kaia. Adolescenta seamana atat de bine cu mama ei, incat zici ar fi imaginea acesteia proiectata in oglinda.



Sursa foto: whattoexpect.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului