Cresterea copilului

#copii #eveniment

Copilul.ro si Clopotel.ro cheama copiii la distractie!

In weekendul 22-23 mai, Copilul.ro si Clopotel .ro  pregatesc copiilor 2 zile de distractie, surprize si voie buna!

Unde: la Zone Arena (Barbu Vacarescu, 164D, situat intre Clubul de Tenis si supermarketul Billa ).

Prilej: Expozitia 50 de ani de Barbie si Lego.

Daca face -painting-ul suna tentant pentru copilul tau, personajele de poveste i-au fost dragi dintotdeauna, e pasionat de eroii din desene animante , iar jocul alaturi de alti copii este o mare bucurie pentru el, atunci trebuie neaparat sa il aduci in vizita la cortul Copilul.ro si Clopotel.ro!

Pe cei mici ii asteapta o multime de suprize si jocuri distractive: vom desena personajele favorite ale copilului tau din desene animate, vom asculta povesti direct de la eroii de poveste, vom picta pe coli de hartie, dar si pe fata si, mai ales, vom gusta din bunatile pregatite special pentru copii.

Noua, site-urilor Copilul.ro si Clopotel.ro, ni s-au alaturat si alti temerari in dorinta de a aduce distractie si bucurie copiilor. Ei au pregatit o multime de lucruri frumoase pentru vizitatorii cortului nostru:

Party Kids organizeaza super petreceri pentru super copii, fie mari, fie mici si garanteaza "superdistractie pentru super-copii", sambata, 22 mai, incepand cu orele 13.00.

Zurli.ro reprezinta o  mana de oameni mari cu suflete de copii, cativa adulti care nu au uitat sa se joace si carora le place sa se puna la mintea celor mici. Casa de petreceri Zurli organizeaza cu sufletul orice eveniment in care sunt implicati copiii si parintii lor si ne vom bucura de surprizele lor duminica, 23 mai, incepand cu ora 14.00.

VelPitar va asigura pachete pline cu dulciuri pentru primii copii care ne calca pragul. Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate.

Nu uita

In weekend-ul 22-23 mai, Copilul.ro si Clopotel.ro te asteapta la Zone Arena!


E prilej de distractie si voie buna!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului